• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Boek nu the best quality time

Boek nu the best quality time

Praktische info over Summio Parc Duc de Brabant


Hieronder vind je praktische informatie over je verblijf op Summio Parc Duc de Brabant (voorheen Landal Duc de Brabant).

Summio Parc Duc de Brabant overview

Adres en route Summio Parc Duc de Brabant

Westelbeersedijk 6
5087 TK Diessen-Baarschot
Plan je reis via Google Maps

Parkeren:
Je kunt je auto gratis parkeren bij je accommodatie of op één van de centrale parkeerterreinen (bekijk de plattegrond voor de locaties). Je mag maximaal één auto parkeren bij de accommodatie. Bij accommodatietype 10F zijn twee auto's toegestaan en bij accommodatietype 2B kun je parkeren op de centrale parkeerplaats.

Laadpalen:
Op het park is een laadstation aanwezig om vier elektrische auto's tegelijk op te laden. Je kunt hiervan gebruikmaken met je eigen kaart van je auto.

Openbaar vervoer:
Het dichtstbijzijnde treinstation is Tilburg. Neem vanaf daar bus 142 (richting Best) en stap uit bij bushalte Vrijthof. Bij deze bushalte stap je over op buslijn 293 (richting Westelbeers) en stap uit bij halte Kempenbos. Vanaf deze bushalte is het nog circa 2 minuten lopen naar Summio Parc Duc de Brabant.

Openingstijden receptie Summio Parc Duc de Brabant

Openingstijden

Bekijk hieronder de standaard openingstijden op Summio Parc Duc de Brabant. Afhankelijk van het seizoen kunnen er ruimere openingstijden worden gehanteerd.

Receptie:
Maandag: 8.30 tot 18.00 uur
Dinsdag t/m donderdag: 8.30 tot 17.00 uur
Vrijdag: 8.30 tot 19.00 uur
Zaterdag: 8.30 tot 17.00 uur
Zondag: 9.00 tot 12.00 uur

Goed om te weten

Huisdieren: Huisdieren zijn van harte welkom op Summio Parc Duc de Brabant. Bij de boeking staat aangegeven of huisdieren zijn toegestaan bij de accommodatie. Per bungalow zijn maximaal twee huisdieren toegestaan (verplicht bij reservering op te geven). De toeslag per huisdier is € 5,75 per nacht. In woningtype 2B zijn huisdieren niet toegestaan. In restaurant Auberge De Hilver zijn honden niet toegestaan, maar wel op het terras en in het café.

Betalingsmogelijkheden: Je dient de helft van de reissom direct te voldoen en de resterende helft 28 dagen voor aankomst. Tijdens het boekingsproces word je doorgeleid naar onze betaalprovider waar je online de betaling kunt voldoen.

Borg: Er kan bij groepen een borg gevraagd worden. De borg kan met pin of contant voldaan worden. Het bedrag wordt, na controle, later teruggestort. De hoogte van de borg bedraagt € 250. Bij type 10F en 10BTS wordt er standaard een borg van € 250 gevraagd.

Prijsinformatie: Bij je verblijf zitten kosten voor de verplichte eindschoonmaak inbegrepen. Ook een bedlinnenpakket zit bij de verblijfskosten inbegrepen. Indien je in een luxe of extra luxe woning verblijft, zijn de bedden opgemaakt bij aankomst. Daarnaast betaal je toeristenbelasting en reserveringskosten.

Voorkeursboeking: Een aantal bungalows beschikt over extra voorzieningen. Wil je een bungalow met extra voorzieningen of een specifiek huisnummer als voorkeur opgeven? Neem dan telefonisch contact op met ons Customar Contact Center. Voor het plaatsen van een voorkeursboeking geldt mogelijk een toeslag.

Algemene voorwaarden: Je kunt onze Algemene Voorwaarden bekijken op deze pagina.

Overig: Summio Parc Duc de Brabant is een vuurwerkvrij park. Eventuele overlast van omgevingsgeluiden kunnen wij niet uitsluiten.

Veelgestelde vragen over Summio Parc Duc de Brabant

Vanaf hoe laat kunnen we inchecken?

Inchecken is op maandag mogelijk tussen 16.00 en 18.00 uur en op vrijdag tussen 16.00 en 20.00 uur. Mocht je na deze tijd willen inchecken, dan verzoeken we je vriendelijk om vooraf contact op te nemen met de receptie.

Zijn bedlinnen inclusief?

De prijzen zijn inclusief het gebruik van bedlinnen. Een handdoekenpakket kun je tegen betaling bijboeken bij je reservering.

Tot hoe laat kunnen we uitchecken?

Uitchecken kan tot uiterlijk 10.30 uur.

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Ja, op het vakantiepark zijn honden toegestaan (verplicht bij reservering op te geven). Per accommodatie zijn maximaal 2 huisdieren welkom. De toeslag per huisdier is € 5,75 per nacht. In het restaurant zijn huisdieren niet toegestaan, maar wel op het terras en in het café. Ook is het verplicht om je hond op het park aangelijnd te houden. In accommodatie type 2B zijn huisdieren niet toegestaan.

Zijn er laadpalen aanwezig voor mijn elektrische auto?

Ja, de parkeerplaats van het vakantiepark beschikt over laadpalen waar je je elektrische auto kunt opladen.

Staat je vraag hier niet bij?

Neem contact met ons op.

Wandelen in de omgeving van Summio Parc Duc de Brabant

Faciliteiten in de omgeving van Summio Parc Duc de Brabant

Centrum: 4,1 km
Supermarkt: 4,4 km
Winkels: 4,1 km
Bossen: 150 meter
Treinstation: 16,6 km
Bushalte: 250 meter
Artsenpost: 4,0 km
Tennisbaan: 5,8 km
Golfbaan: 5,4 km
Openbaar zwembad: 8,2 km