• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Boek nu the best quality time

Boek nu the best quality time

Praktische info over Summio Bungalowpark Het Drentse Wold


Adres en route Summio Bungalowpark Het Drentse Wold

Adres en route Summio Bungalowpark Het Drentse Wold

Bosweg 10A
9423 TA Hoogersmilde
Plan je reis via Google Maps

Summio Bungalowpark Het Drentse Wold is een autovrij park. Bij aankomst en vertrek mag je je auto kort bij de vakantiewoning parkeren om je bagage in- en uit te laden. Alleen met een invalidenkaart kun je je auto na overleg met de receptie op het park parkeren. Je kunt je auto parkeren op het centrale parkeerterrein. Je mag ook gratis gebruikmaken van de bagagewagens. Op het overdekte parkeerterrein zijn meerdere laadpalen voor elektrische auto’s aanwezig.

Kom je met het openbaar vervoer? Plan dan je reis via een reisplanner en stap uit bij bushalte Hoogersmilde. Vanaf de bushalte is het een kwartiertje lopen naar het vakantiepark.

Openingstijden Summio Bungalowpark Het Drentse Wold

Openingstijden

Bekijk hieronder de standaard openingstijden op Summio Bungalowpark Het Drentse Wold. Afhankelijk van het seizoen kunnen er ruimere openingstijden worden gehanteerd.

Receptie: De receptie is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag is de receptie geopend van 9.00 tot 12.00 uur.

Goed om te weten

Huisdieren: Huisdieren zijn van harte welkom op Summio Bungalowpark Het Drentse Wold. Bij de accommodatie staat aangegeven of huisdieren zijn toegestaan in de accommodatie. Per bungalow zijn maximaal twee huisdieren toegestaan (verplicht bij reservering op te geven). De toeslag per huisdier is € 5 per nacht.

Betalingsmogelijkheden: Je dient de helft van de reissom direct te voldoen en de resterende helft 28 dagen voor aankomst. Tijdens het boekingsproces word je doorgeleid naar onze betaalprovider waar je online de betaling kunt voldoen.

Borg: Het is mogelijk dat de receptie je bij aankomst op basis van de groepssamenstelling vraagt een waarborg te betalen voor je verblijf. De waarborg bedraagt tussen de € 50 en € 500 per verblijf.

Servicekosten: De servicekosten zijn de kosten voor de verplichte eindschoonmaak en het gebruik van bedlinnen.

Voorkeursboeking: Een aantal bungalows beschikt over extra voorzieningen. Wil je een bungalow met extra voorzieningen of een specifiek huisnummer als voorkeur opgeven? Neem dan telefonisch contact op met ons Customer Contact Center. Voor het plaatsen van een voorkeursboeking geldt mogelijk een toeslag.

Algemene voorwaarden: Je kunt onze Algemene Voorwaarden bekijken op deze pagina.

Veelgestelde vragen over Summio Bungalowpark Het Drentse Wold

Vanaf hoe laat kunnen we inchecken?

Inchecken is mogelijk tussen 16.00 en 17.00 uur. Mocht je na deze tijd op het park willen aankomen, dan verzoeken we je vriendelijk om vooraf contact op te nemen met de receptie.

Zijn de handdoeken en bedlinnen inclusief?

De prijzen zijn inclusief het gebruik van bedlinnen. Een handdoekenpakket kun je tegen betaling bijboeken bij je reservering.

Tot hoe laat kunnen we uitchecken?

Uitchecken kan tot uiterlijk 10.00 uur.

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Ja, op het vakantiepark zijn honden toegestaan (verplicht bij reservering op te geven). Per accommodatie zijn maximaal 2 huisdieren welkom. De toeslag per huisdier is € 5 per nacht.

Zijn er laadpalen aanwezig voor mijn elektrische auto?

Ja, de parkeerplaats van het vakantiepark beschikt over laadpalen waar je je elektrische auto kunt opladen.

Staat je vraag hier niet bij?

Neem contact met ons op.

Faciliteiten in de omgeving van Summio Bungalowpark Het Drentse Wold

In de omgeving van Summio Bungalowpark Het Drentse Wold

Bushalte: 1,3 km
Supermarkt: 1,5 km
Artsenpost: 7,2 km
Het Blauwe meer Achterste Plas: 4 km
Natuurpark: 600 meter
Assen: 17,8 km
Belevingspad: 600 m
Tennisveld: 8,6 km
Golfbaan: 6,3 km