• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Boek een groepsvakantie in Nederland

Boek een groepsvakantie in Nederland

Ervaar een onvergetelijke groepsvakantie bij Summio Parcs


  • Groepsaccommodaties tot en met 20 personen
  • Accommodaties voor het hele gezin
  • Diverse faciliteiten

Tijdens een groepsvakantie bij Summio Parcs creëer je de mooiste herinneringen. Er is voor elk gezelschap wat wils. Je kunt zelfs een groepsaccommodatie boeken waar je met 20 personen kunt verblijven. Na een drukke dag vol activiteiten en plezier kom je in je in je Summio vakantiewoning volledig tot rust. Geniet samen van the best quality time tijdens jouw groepsvakantie bij Summio Parcs!

Bekijk onze vakantieparken

De ideale accommodatie voor een groepsvakantie

Wil je gezellig met z’n allen in één groepsaccommodatie verblijven of geef je de voorkeur aan wat meer rust en verdeel je de groep over meerdere vakantiewoningen? De keuze is aan jullie. Iedere accommodatie biedt een comfortabel verblijf, met voldoende slaapkamers en badkamers voor alle gasten. Ben je op zoek naar een groepswoning die net wat specialer is? Boek dan een accommodatie met wellness, privézwembad of een aanlegsteiger. Summio Parcs biedt voor elk wat wils, ook voor jouw groepsvakantie!

Boek nu je verblijf
Een groepsvakantie met de leukste activiteiten

Een groepsvakantie met de leukste activiteiten

Er is altijd wel iets leuks te doen op en rondom onze Summio vakantieparken! Neem een kijkje op de pagina van je favoriete Summio vakantiepark om te zien welke faciliteiten er zijn. Heb je fanatieke familieleden of vrienden? Misschien kun je zelfs wel een jeu de boules toernooi organiseren of elkaar uitdagen tijdens een potje boogschieten! Daarnaast beschikken de meeste Summio vakantieparken over een fietsverhuur. Ideaal wanneer je de omgeving wilt ontdekken. Een groepsvakantie bij Summio Parcs biedt plezier voor iedereen.

Wat is een groepsvakantie zonder barbecue?

Tip! Bij een aantal Summio vakantieparken kun je een barbecuepakket bestellen. Gezellig met z’n allen rond de tafel lekker genieten van een barbecue, dat is toch het ultieme vakantiegevoel? Check voor de zekerheid of je op het park waar je tijdens je groepsvakantie verblijft mag barbecueën. Op de meeste vakantieparken is dit toegestaan.

Wat is een groepsvakantie zonder barbecue?

Een groepsvakantie met kinderen

Voor een onvergetelijke groepsvakantie met kinderen ben je bij Summio Parcs aan het juiste adres. Een aantal vakantieparken beschikt over uitgebreide faciliteiten voor kinderen, zoals een zwembad of binnenspeeltuin. Daarnaast kun je een groepswoning boeken die perfect is voor een verblijf met kinderen. Deze accommodaties beschikken bijvoorbeeld over een traphekje of omheinde tuin, zodat jij zorgeloos kunt genieten van je vakantie! Bij de meeste vakantieparken kun je ook een kinderstoel en kinderbed bijboeken. Wist je dat er zelfs Summio vakantieparken zijn die accommodaties aanbieden met speciaal ingerichte kinderkamers? Ook onze kleinste bezoekers bieden we the best quality time!

Vakantiepret met kinderen
Boek nu je groepsvakantie bij Summio Parcs

Boek nu je groepsvakantie bij Summio Parcs

Of je nu een vakantiepark aan de kust, midden in de natuur of dicht bij steden zoekt, bij Summio Parcs vind je het ideale verblijf voor jouw groepsvakantie. Geniet van comfortabele groepsaccommodaties, diverse faciliteiten op het park en de leukste activiteiten in de omgeving. Boek nu en maak samen de mooiste herinneringen!