• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Boek nu je vakantie met hond

Boek nu je vakantie met hond

Geniet van een vakantie met je hond bij Summio Parcs


  • Rennen door het bos of uitwaaien aan de kust
  • Comfortabele woningen voor jou en je hond
  • Beleef het ultieme vakantiegevoel met je hond

Een vakantie met hond betekent natuurlijk een vakantie met het hele gezin! Bij Summio Parcs begrijpen we dat je je trouwe viervoeter graag meeneemt op reis. Wij verwelkomen jou en je hond daarom graag op een Summio vakantiepark. Op vrijwel alle vakantieparken* en in een groot deel van de accommodaties zijn honden toegestaan. Per accommodatie op onze website staat aangegeven of huisdieren daarin welkom zijn.  Gaan jullie voor een vakantie aan de kust of midden in de natuur? Waar je ook naartoe op vakantie gaat, bij Summio Parcs beleef je samen the best quality time!

Boek nu je vakantie met hond

Ontdek de natuur tijdens een vakantie met hond

In Nederland vind je een aantal bijzondere natuurgebieden met uitgestrekte bossen, heidevelden en landschappen. Hier geniet je volop van mooie wandelingen voor jou en je hond! Alle Summio vakantieparken liggen in een natuurrijke omgeving en een aantal parken vind je zelfs in of nabij Nationale Parken, zoals het Nationaal Park De Hoge Veluwe, Nationaal Park Drents-Friese Wold of Nationaal Park de Alde Feanen. Verken samen met je hond de prachtige natuur en kom na afloop helemaal tot rust in je comfortabele accommodatie.

Ontdek de parken in de natuur

Samen met je hond uitwaaien tijdens een strandvakantie

Wil je samen met je hond lekker uitwaaien, pootjebaden en rennen over het uitgestrekte zandstrand? Dan is een Summio vakantiepark aan de kust voor jullie de ideale vakantiebestemming! Tijdens je vakantie met hond aan de kust beleven jullie samen een heerlijke strandvakantie. Verken het Grevelingenmeer of het Noordzeestrand en ontdek al het moois dat de omgeving te bieden heeft. Genieten gegarandeerd!

Ontdek de parken aan de kust
Wandel door de natuur tijdens je vakantie met hond

Verblijf in een comfortabele vakantiewoning met je hond

De accommodaties op de Summio vakantieparken zijn van alle gemakken voorzien, zodat je tijdens een vakantie met hond onbezorgd geniet van een heerlijk verblijf. Er zijn zelfs vakantieparken met een woning aan een zwemmeer, zodat je hond volop kan genieten van de waterpret. Ook kun je verblijven in een vrijstaande vakantiewoning met een omheinde tuin, zodat je je trouwe viervoeter gerust vrij kunt laten spelen. Perfect voor the best quality time!

Beleef de ultieme vakantie met hond

Boek nu jouw vakantie met hond

Kun je niet wachten om te genieten van een geweldig vakantie met hond? Bekijk dan nu alle Summio vakantieparken en boek je verblijf! Waar je ook naar op zoek bent, op de Summio vakantieparken in Nederland beleef jij memorabele momenten samen met je trouwe viervoeter. Wanneer mogen we jullie verwelkomen voor een heerlijk verblijf?

* Op Summio Marina Port Zélande zijn huisdieren niet toegestaan.