• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Boek nu the best quality time

Boek nu the best quality time

Ontdek de Summio vakantieparken in Drenthe met zwembad


  • Waterpret voor jong en oud
  • Zwemmen in een zwembad of in de natuur
  • Vakantiewoning met privé binnenzwembad

Ben je op zoek naar een Summio vakantiepark in Drenthe met zwembad? Summio Bungalowpark Het Hart van Drenthe en Summio Landgoed Het Grote Zand hebben een binnenzwembad, ideaal! Boek je een vakantie op Summio Bungalowpark Het Drentse Wold? Dan kun je tijdens de zomermaanden genieten van een verfrissend openluchtzwembad aan de overkant van het vakantiepark. Welk park je ook kiest, bij Summio Parcs ben je verzekerd van the best quality time!

Boek je vakantie in Drenthe

Verwarmd binnenzwembad op Summio Landgoed Het Grote Zand in Drenthe

Het verwarmde binnenzwembad op Summio Landgoed Het Grote Zand in Drenthe biedt het hele jaar door waterpret. Begin je dag met een ontspannen zwemsessie in de ochtend of vermaak je de hele middag met de kinderen in het water. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad aanwezig. Heb je trek gekregen van al dat zwemmen? Dan kun je op het park genieten van heerlijk eten bij Restaurant Het Grote Zand of een bezoekje brengen aan de snackbar voor een snelle hap.

Ontdek dit vakantiepark

Zwemplezier voor jong en oud op Summio Bungalowpark Het Hart van Drenthe

Ontdek het kindvriendelijke Summio Bungalowpark het Hart van Drenthe. Dit vakantiepark in Drenthe biedt urenlang zwemplezier voor het hele gezin. Huug’s Hunebad heeft een glijbaan voor vermaak en een bruisbank voor wat heerlijke ontspanning. Ook onze kleinste gasten worden natuurlijk niet vergeten, met een peuterbad inclusief glijbaantje. Heb je na het zwemmen wel iets lekkers verdiend? Dan kun je bij De Tuinkamer op het bungalowpark genieten van een lokaal gebrouwen biertje en borrelhapjes.

Ontdek dit vakantiepark

Het openluchtzwembad bij Summio Bungalowpark Het Drentse Wold

Verblijf je op Summio Bungalowpark Het Drentse Wold? Dan mag je tijdens je verblijf op het vakantiepark bij mooi weer gratis gebruikmaken van het openluchtzwembad Bosbad Hoogersmilde. Het zwembad bevindt zich aan de overkant van het bungalowpark. Jong en oud kan hier genieten van een verfrissende duik, speelmogelijkheden voor kinderen en een glijbaan. Barsten de kinderen na het zwemmen nog steeds van de energie? Dan zijn er op het park verschillende sport- en spelmogelijkheden aanwezig, zoals een volleybalveld, speeltuinen en een airtrampoline.

Ontdek dit vakantiepark

Vakantiewoning met privé binnenzwembad

Op Summio Waterpark De Bloemert in Drenthe kun je zelfs 8- of 10-persoons luxe bungalows boeken met binnenzwembad en privé wellness met een sauna en een zonnebank. Dat is pas echt genieten van the best quality time!

Boek je verblijf met binnenzwembad
Vakantiewoning met privé binnenzwembad
Tijdens je vakantie zwemmen in de Drentse natuur

Tijdens je vakantie zwemmen in de Drentse natuur

Voor waterrecreatie in de Drentse natuur ben je bij de Summio vakantieparken met een recreatieplas aan het juiste adres! Bij Summio Waterpark De Bloemert kun je surflessen volgen of een boot huren bij het watersportcentrum, het heldere meer op Summio Villapark Akenveen is de ideale plek voor een duik en bij Summio Villaparc Schoonhovenseland kun je met de kinderen genieten van een ontspannen stranddagje. Verblijf op één van deze vakantieparken en geniet van een dagje aan het water, een verfrissende duik of avontuurlijke watersportactiviteiten!

Verblijf op een vakantiepark in Drenthe met zwembad

Verblijf op een vakantiepark in Drenthe met zwembad

Tijdens je verblijf op een Summio vakantiepark in Drenthe met zwembad kun je van nog veel meer plezier hebben dan alleen de zwembadfaciliteiten. Geniet bijvoorbeeld ook van je vakantiewoning die van alle gemakken is voorzien en de verschillende sport- en spelmogelijkheden die op de vakantieparken te vinden zijn. Beleef the best quality time in Drenthe!