• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel

Perspagina


Welkom op de perspagina van Summio Parcs! Hier kunt u terecht voor onze recente persberichten en aanvullende media-uitingen.

18.08.2023

Summio Parcs en Vitesse sluiten partnerschap

Voor de oplettende kijker was het al een tijdje duidelijk: Summio Parcs heeft zich verbonden aan Vitesse. De Arnhemse partijen hebben een partnership getekend tot medio 2024, met een optie voor nog een jaar.

Lees meer
18.08.2023

Sifan Hassan gaat samenwerking aan met Summio Parcs

Sifan Hassan heeft zich vlak voor het WK Atletiek verbonden aan een nieuwe sponsor, namelijk vakantieparkenmerk Summio Parcs. Donderdag kwamen Global Sports Communication en Summio Parcs tot een samenwerkingsovereenkomst van twee jaar. De meervoudig wereld- en Olympisch kampioene zet zich de komende jaren actief in voor deze nieuwe speler op de Nederlandse vakantieparkenmarkt.

Lees meer
25.04.2023

Dormio Group lanceert nieuw merk Summio

Twintig van de dertig parken die Dormio Group eerder deze maand overnam van Roompot en Landal GreenParks gaan onder de naam Summio opereren. De tien andere parken vallen onder het bestaande merk Dormio. Met Summio zet Dormio Group een keten neer die hoogwaardige service biedt voor het middensegment in de vakantieparkensector.

Lees meer
12.04.2023

Dormio Group neemt dertig vakantieparken Roompot en Landal GreenParks over

Dormio Group breidt haar portfolio uit met dertig vakantieparken van Roompot en Landal GreenParks. De transactie hangt samen met de overname van Landal GreenParks door Roompot, waar de Autoriteit Consument en Markt (ACM) vandaag akkoord mee is gegaan. In aantal parken gemeten behoort Dormio Group nu tot de top drie aanbieders van vakantieparken in Nederland.

Lees meer
13.01.2023

Dormio Group en Roompot bereiken akkoord over overname van een dertigtal vakantieparken

Dormio Group en Roompot hebben voorwaardelijke overeenstemming bereikt over de verkoop van een dertigtal Nederlandse parken. Met de voorgenomen verkoop beoogt Roompot goedkeuring te ontvangen van de Nederlandse Autoriteit Consument en Markt (ACM) voor de overname van Landal GreenParks.

Lees meer
Aanvullende informatie

Aanvullende informatie

Voor persvragen of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met ons via pr@dormio.eu.