• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Memorabele momenten beleef je samen

Memorabele momenten beleef je samen

Over Summio Parcs


Welkom bij Summio Parcs! Summio Parcs is onderdeel van Dormio Group. Met meer dan 20 jaar ervaring in de recreatiebranche zijn wij gespecialiseerd in het beheren en verhuren van vakantieparken in binnen- en buitenland. De vakantieparken van Summio Parcs kenmerken zich door een comfortabele vakantiewoningen met een goede prijs-kwaliteitverhouding en de leukste activiteiten in de omgeving. Daarnaast is er veel aandacht voor de ultieme vakantiebeleving en staan service en gemak centraal. Ontdek hieronder meer informatie over Summio Parcs.

Bekijk alle vakantieparken
The best time is quality time

The best time is quality time

Hier vind je iets wat echt kostbaar is. Wat je gebruikt om energie te krijgen, om je uit te leven of om even helemaal los te komen. Dit gebruik je om je rust te pakken en om weer op te laden. Je kunt het aan elkaar geven, of voor jezelf nemen. Besteed het zoals jij het wilt! Het is van niemand anders.

Maar als je het neemt... Doe het op de best mogelijke manier! En als je hier bent zou willen dat je het éven stil kan zetten. Bij de vakantieparken van Summio Parcs maken we van jouw tijd the best quality time!

Summio Parcs. Dit is jouw tijd. The best quality time.

Overname vakantieparken

Recent hebben wij maar liefst 25 vakantieparken overgenomen. Deze vakantieparken werden voorheen aangeboden door Roompot of Landal GreenParks. Ook de boekingen op de parken nemen wij over. Wil je graag meer weten over de overname en wat dit voor jou betekent?

Lees hier meer

Geniet van een comfortabel verblijf

Zorgeloos genieten, dat doe je bij Summio Parcs! Van comfortabele accommodaties voor 2 tot en met 20 personen die van alle gemakken zijn voorzien tot extra service en gemak, we streven ernaar om jouw verblijf zo ontspannen mogelijk te maken. Laat de dagelijkse zorgen achter je en geniet van alles wat de Summio parken te bieden hebben, zodat je onvergetelijke vakantieherinneringen creëert.

Bekijk alle vakantieparken
Ervaar een goede prijs-kwaliteitverhouding

Ervaar een goede prijs-kwaliteitverhouding

Bij Summio Parcs streven we naar een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit doen wij door betaalbare vakanties van goede kwaliteit aan te bieden en waar mogelijk nét dat stapje extra te zetten voor onze gasten. We geloven dat iedereen recht heeft op een onvergetelijke vakantie-ervaring, omdat we weten dat het de bijzondere momenten zijn die je bijblijven.

Beleef de leukste activiteiten in de omgeving

Beleef de leukste activiteiten in de omgeving

In de omgeving van de Summio vakantieparken vind je altijd de leukste uitstapjes voor jong en oud binnen handbereik! Maak een onvergetelijke citytrip, bezoek een gezellig attractiepark of geniet van heerlijke wandel- en fietstochten door de mooiste natuurgebieden. Met een Summio vakantiepark als uitvalsbasis stel je zelf jouw ideale combinatie samen van ontspanning, rust, natuur en avontuur!

Bekijk alle vakantieparken

Bekijk alle vakantieparken

Wil je een weekendje weg, een midweek ertussenuit of genieten van langer verblijf? Het kan allemaal bij Summio Parcs! Ontdek alle vakantieparken in Nederland.

Ontdek alle parken
Boek nu jouw verblijf

Boek nu jouw verblijf

Genieten van een comfortabel verblijf, de leukste activiteiten en een onvergetelijke vakantie beleven? Ontdek de Summio vakantieparken en boek nu je verblijf!

Boek nu je vakantie