• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Boek nu the best quality time

Boek nu the best quality time

Praktische info Summio Landgoed Het Grote Zand


Summio Landgoed Het Grote Zand

Adres en route Summio Landgoed Het Grote Zand

Hof van Halenweg 2
9414 AG Hooghalen
Plan je reis via Google Maps

Wanneer je gebruikmaakt van een navigatiesysteem kan je het beste de straat Oosthalen, in de plaats Hooghalen invoeren. Vanaf daar volg je het ANWB-bord naar Summio Landgoed Het Grote Zand.

Je kunt je auto gratis parkeren bij je accommodatie of op het centrale parkeerterrein bij de ingang van het vakantiepark. Op het centrale parkeerterrein zijn meerdere laadpalen voor elektrische auto’s aanwezig.

Kom je met het openbaar vervoer? Plan je reis via een reisplanner en stap uit bij Busstation Hooghalen. Vanaf de bushalte is het 10 minuten lopen naar Summio Landgoed Het Grote Zand.

Openingstijden

Openingstijden

Bekijk hieronder de standaard openingstijden op Summio Landgoed Het Grote Zand. Afhankelijk van het seizoen kunnen er ruimere openingstijden worden gehanteerd.

Receptie: Vanaf 16.00 uur ben je welkom op het park. Aankomst is mogelijk op maandag en vrijdag tot uiterlijk 20.00 uur. Kom je op een andere dag of na sluitingstijd? Meld dit dan vooraf bij de receptie.

Goed om te weten

Huisdieren: Op Summio Landgoed Het Grote Zand zijn honden van harte welkom. Ook in het restaurant verwelkomen wij jou en je trouwe viervoeter graag. Per accommodatie zijn maximaal twee huisdieren toegestaan. Het is verplicht dit vooraf bij de reservering op te geven. De kosten per huisdier per nacht bedraagt € 6.

Let op: in een aantal accommodaties zijn huisdieren niet toegestaan.

Betalingsmogelijkheden: Je dient de helft van de reissom direct te voldoen en de resterende helft 28 dagen voor aankomst. Tijdens het boekingsproces word je doorgeleid naar onze betaalprovider waar je online de betaling kunt voldoen.

Borg: Het is mogelijk dat de receptie je bij aankomst op basis van de groepssamenstelling vraagt een waarborg te betalen voor je verblijf. De waarborg bedraagt tussen de € 50 en € 500 per verblijf.

Servicekosten: De servicekosten zijn de kosten voor de verplichte eindschoonmaak en gebruik van bedlinnen.

Voorkeursboeking: Een aantal bungalows beschikt over extra voorzieningen. Wil je een bungalow met extra voorzieningen? Neem dan telefonisch contact op met ons Customer Contact Center. Voor het plaatsen van een voorkeursboeking geldt mogelijk een toeslag. Wil je een huisnummer als voorkeur opgeven? Dan kun je (tegen betaling) tijdens het boekingsproces het gewenste huisnummer selecteren.

Algemene voorwaarden: Je kunt onze Algemene Voorwaarden bekijken op deze pagina.

Veelgestelde vragen over Summio Landgoed Het Grote Zand

Vanaf hoe laat kunnen we inchecken?

Inchecken is mogelijk vanaf 16.00 uur. De receptie is op maandag geopend tot 18.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. Kom je aan op een andere dag of na sluitingstijd van de receptie? Neem dan vooraf telefonisch contact met ons op via +31 593 592 480.

Tot hoe laat kunnen we uitchecken?

Uitchecken kan tot uiterlijk 10.00 uur. De sleutels dienen ingeleverd te worden bij de receptie.

Zijn er laadpalen aanwezig voor mijn elektrische auto?

Ja, de centrale parkeerplaats van het vakantiepark beschikt over laadpalen waar je je elektrische auto kunt opladen.

Zijn bedlinnen inclusief?

De prijzen zijn inclusief het gebruik van bedlinnen. Een handdoekenpakket kun je tegen betaling bijboeken bij je reservering.

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Ja, op het vakantiepark zijn honden toegestaan (verplicht bij reservering op te geven). Per accommodatie zijn maximaal 2 huisdieren welkom. Toeslag per huisdier: € 6 per nacht. Let op: in een aantal accommodaties zijn huisdieren niet toegestaan. Dit staat aangeven bij de accommodatie.

Staat je vraag hier niet bij?

Neem contact met ons op.

Faciliteiten in de omgeving van Summio Landgoed Het Grote Zand

Faciliteiten in de omgeving van Summio Landgoed Het Grote Zand

Bos: direct bij het park
Centrum: 950 meter
Winkels: 850 meter
Openbare supermarkt: 850 meter
Bushalte: 750 meter
Treinstation: 8,5 km
Artsenpost: 8 km
Golfbaan: 15 km
Tennisbaan: 8 km