• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Summio Villapark Schildmeer, Groningen

Summio Villapark Schildmeer, Groningen

Ontdek Summio Villapark Schildmeer in Steendam
Last-minute 15% KORTING Geldig voor een verblijf tot 1 september 2024, boekbaar tot 31 juli

Ontdek Summio Villapark Schildmeer in Steendam

Direct aan het Schildmeer vind je Summio Villapark Schildmeer. Dit kleinschalige vakantiepark in de provincie Groningen is de ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers. Verblijf in één van de comfortabele vakantievilla’s aan het water en geniet van de vele watersportactiviteiten. In de rustige omgeving van Steendam geniet je van een mooi natuurgebied en vele uitstapjes voor jong en oud. Ervaar the best quality time op dit vakantiepark in de provincie Groningen!

  • Gelegen aan het Schildmeer
  • Tegenover een 9-holes golfbaan
  • Midden in een mooi natuurgebied
  • Perfect voor watersportliefhebbers
Comfortabele vakantievilla’s
Goede prijs-kwaliteit
Leuke activiteiten
Ultieme vakantiebeleving
video still

Op ontdekkingstocht door de provincie Groningen

Summio Villapark Schildmeer bevindt zich midden in de provincie Groningen in natuurgebied ’t Roegwold. Bovendien is het gelegen direct aan het Schildmeer. Wist je dat dit het grootste meer van de provincie Groningen is? Ga met een sup of kano het Schildmeer op of verken de provincie Groningen tijdens een tocht over het water met je eigen boot. Verder bevindt zich tegenover het park een 9-holes golfbaan. Het kleinschalige vakantiepark in Steendam is de perfecte vakantiebestemming als je van sportieve activiteiten in de rustgevende natuur houdt!

Beleef de leukste uitstapjes in Groningen

Beleef de leukste uitstapjes in Groningen

Sla een balletje op de 9-holes golfbaan tegenover het park of ontdek de Groningse natuur. Ook is een bezoekje aan Appingedam en de stad Groningen een aanrader!

Bekijk onze tips
Ontdek de faciliteiten op Summio Villapark Schildmeer

Ontdek de faciliteiten op Summio Villapark Schildmeer

Summio Villapark Schildmeer biedt je alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie aan het Schildmeer. Geniet van diverse watersportmogelijkheden en de jachthaven.

Ontdek de faciliteiten

Vakantiewoningen aan het Schildmeer

De vakantiewoningen op Summio Villapark Schildmeer zijn geschikt voor maximaal 4 of 6 personen. Word wakker met een prachtig uitzicht over het water! De vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien zodat je onbezorgd geniet van een geweldig verblijf. Bovendien kun je je eigen boot dicht bij je vakantievilla afmeren. Alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie in Groningen!

Bekijk alle accommodaties
Dit is jouw tijd om te genieten op Summio Villapark Schildmeer

Dit is jouw tijd om te genieten op Summio Villapark Schildmeer

Ontdek het gezellige Groningen tijdens je vakantie op Summio Villapark Schildmeer in Steendam. Of je nu op zoek bent naar een comfortabel verblijf voor een familievakantie of er even tussenuit wilt om te genieten van diverse watersportactiviteiten; op Summio Villapark Schildmeer geniet je van een heerlijke vakantie aan het Schildmeer! Summio Parcs. Dit is jouw tijd. The best quality time.