• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel

Ontdek Summio Parcs Business Line


  • Ideaal voor zakelijke meetings en evenementen
  • Groepsboekingen vanaf 5 accommodaties mogelijk
  • Tijdelijke huisvesting en long-stay beschikbaar
  • Op maat gemaakt aanbod

Bent u op zoek naar een passende locatie voor een zakelijk evenement, een vergadering, een bedrijfsuitje of een congres? Zoekt u tijdelijke huisvesting, bijvoorbeeld omdat uw huis verbouwd wordt en wilt u langer dan 3 weken verblijven op een vakantiepark? Of wilt u graag meer dan 5 accommodaties boeken, bijvoorbeeld voor een familiereünie of voor een zakelijk evenement? Ontdek de diverse mogelijkheden van Summio Parcs Business Line. Wij staan voor u klaar en doen u graag een passend aanbod.

Vraag een offerte aan
Summio Parcs; ideaal voor zakelijke meetings en evenementen

Summio Parcs; ideaal voor zakelijke meetings en evenementen

De 25 Summio vakantieparken bevinden zich door heel Nederland, bijvoorbeeld aan de kust of in een bosrijke omgeving. Dit zorgt voor een inspirerende en productieve omgeving voor zakelijke meetings en evenementen. Tijdens uw verblijf kunt u gebruikmaken van de aanwezige faciliteiten op de vakantieparken of een park deels of geheel afhuren voor uw evenement. Ook kunt u uw meeting of evenement combineren met één of meerdere overnachtingen op de vakantieparken.

Dit maakt de vakantieparken van Summio Parcs uitermate geschikt voor workshops, vergaderingen, zakelijke congressen, bedrijfsfeesten, teambuilding evenementen of zorginstellingen die op zoek zijn naar een professionele en gastvrije omgeving voor een zakelijke meeting of evenement.

Vergaderen met catering

Vergaderarrangementen op maat gemaakt

Bij Summio Parcs heeft u de mogelijkheid om verschillende vergaderarrangementen te boeken voor één of meerdere dagdelen. Wij bieden een totaalpakket, waarbij u als zakelijke gast geniet van een bijeenkomst in een inspirerende omgeving met uitstekende service. Ook is het mogelijk om vergaderbenodigdheden te huren, zoals een tv-scherm of beamer, whiteboard en schrijfbenodigdheden. Wilt u koffie, thee en catering zoals een lunch laten verzorgen? Neem gerust contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Groepsboekingen vanaf 5 accommodaties

Bent u op zoek naar een passende locatie voor een bedrijfsuitje of wilt u uw evenement combineren met een overnachting? Ontdek de groepsaccommodaties op Summio Parcs tot 20 personen, die uitermate geschikt zijn voor evenementen of een verblijf met een groot gezelschap.

Wilt u liever verblijven in meerdere accommodaties? Het is ook mogelijk om een groepsboeking te doen van 5 accommodaties of meer, afgestemd op de voorkeur, wensen en grootte van uw groep. U kunt zowel voor een zakelijk als particulier verblijf een groepsboeking vanaf 5 accommodaties boeken bij Summio Parcs.

Dit maakt dat de groepsaccommodaties en groepsboekingen ook uitermate geschikt zijn voor familiereünies, vriendengroepen en (sport)verenigingen.

Informeer naar de mogelijkheden
Tijdelijke huisvesting  Summio Bungalowpark De Riethorst

Tijdelijke huisvesting en langer verblijf

Bij Summio Parcs bieden we u de perfecte oplossing voor uw tijdelijke huisvestingsbehoeften. Met 25 parken verspreid over Nederland hebben wij een ruim aanbod van comfortabele accommodaties beschikbaar voor een verblijf van 3 weken of langer. Of u nu door een huisrenovatie, woningaankoop, of als werkgever huisvesting zoekt voor uw personeel, Summio Parcs staat voor u klaar om een passende oplossing te bieden.

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in een boeking voor een zakelijk evenement, een groepsboeking of tijdelijke huisvesting bij Summio Parcs, wilt u meer informatie of heeft u een andere vraag? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met Summio Parcs Business via business@summio.nl of 026 353 77 22. We helpen u graag verder.