• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Boek nu je pinksterweekend

Boek nu je pinksterweekend

Geniet van een weekendje weg met Pinksteren


Een weekendje weg met Pinksteren is ideaal als je er even lekker tussenuit wilt in eigen land! De temperaturen lopen steeds verder op en de natuur heeft haar mooiste kleuren. Ook heb je een extra lang weekend zonder hiervoor een dagje vrij te hoeven nemen. Verblijf tijdens het pinksterweekend op één van de Summio vakantieparken en kom volledig tot rust in de natuur, bezoek sfeervolle steden of onderneem de leukste activiteiten. Boek nu je pinksterweekend bij Summio Parcs en beleef the best quality time!

Ontdek de Summio vakantieparken

Filter & sorteer

Verblijf in een comfortabele vakantiewoning tijdens Pinksteren

Verblijf in een comfortabele vakantiewoning tijdens Pinksteren

Bij Summio Parcs staat een comfortabel verblijf centraal. Kies voor een vakantiewoning die aansluit bij jouw wensen zodat je volop geniet van een geweldig pinksterweekend. Verblijf bijvoorbeeld in een kindvriendelijke vakantiewoning, een accommodatie met privé wellness of een ligging aan het water. De accommodaties van Summio Parcs zijn van alle gemakken voorzien zodat je optimaal geniet van een heerlijk Pinksterweekend!

Een pinksterweekend met een groter gezelschap

Wil je Pinksteren vieren met de hele familie of vriendengroep? Bij Summio Parcs kun je verblijven in een groepsaccommodatie voor gezelschappen tot wel 20 personen. Wil je met nog meer mensen een weekendje weg naar een Summio vakantiepark? Geen zorgen, jullie kunnen ook meerdere vakantiewoningen dicht bij elkaar boeken. Geniet van een spelletjesavond in je eigen vakantiewoning of ontdek al het moois dat de omgeving van het park te bieden heeft. Bij Summio Parcs beleef je met het hele gezelschap the best quality time tijdens Pinksteren!

Boek nu je pinksterweekend
Beleef de leukste uitstapjes tijdens Pinksteren

Beleef de leukste uitstapjes tijdens Pinksteren

Een lang pinksterweekend is het perfecte moment om samen leuke dingen te ondernemen. Vanaf de Summio vakantieparken beleef je de leukste uitstapjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een geweldige dag in een attractiepark, dierentuin of Nationaal Park? Er is van alles te beleven tijdens het pinksterweekend!

Tip voor kinderen: Senno Kids Club

Ga je met het hele gezin een weekendje weg tijdens het pinksterweekend? Dan is een verblijf op vakantiepark met een Senno Kids Club een echte aanrader! Op Summio Parc Heihaas, Summio Parc Port Greve en Summio Parc Aquadelta organiseert ons Fun & Entertainment team elke dag de leukste kinderanimatie.

Tip voor kinderen: Senno Kids Club
Boek nu een vakantiewoning met Pinksteren

Boek nu een vakantiewoning met Pinksteren

Geniet van de ultieme vakantiebeleving tijdens een lang pinksterweekend bij Summio Parcs. Verblijf bijvoorbeeld op een vakantiepark aan de kust om lekker uit te waaien of duik midden in een bosrijke omgeving voor een ontspannen verblijf in de natuur. Wat voor type vakantie je ook zoekt, je vindt het bij Summio Parcs!