• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Geniet van een onvergetelijke verjaardag!

Geniet van een onvergetelijke verjaardag!

Vier je kinderfeestje in Bruinisse op Summio Parc Aquadelta


  • De leukste activiteiten
  • Inclusief begeleiding
  • Een hapje en een drankje
  • Cadeautje voor de jarige

Geniet van een geweldig kinderfeestje in Bruinisse op Summio Parc Aquadelta. Kies uit verschillende soorten kinderfeestjes, zoals lasergamen, bakken, koken of knutselen. Wil je liever een ranger- of prinsessenparty? Ook dat is mogelijk! Ontdek de vele themafeestjes en beleef een verjaardag om nooit te vergeten. Bovendien zijn er diverse extra's bij te boeken voor een onvergetelijke dag. De kinderfeestjes zijn te reserveren voor minimaal 6 kinderen.

Summio Parcs. Dit is jouw tijd. The best quality time.

Reserveer je kinderfeestje

Ontdek de leukste kinderfeestjes in Bruinisse

Kinderfeest Aquadelta

Kinderfeest Aquadelta

Stel je ideale kinderfeestje samen en kies jouw favoriete activiteiten! Ga jij voor lasergamen, bowlen, trefbal, levend stratego, memory XL of iets anders?

Lees meer
Sportfeestje

Sportfeestje

Beleef een sportief kinderfeestje vol uitdaging en competitie tijdens een sportfeestje! Zo combineer je sport en spel tot een geweldig kinderfeestje om nooit te vergeten.

Lees meer
Kookstudio feestjes

Kookstudio feestjes

De kookstudio feestjes zijn perfect voor kleine keukenprinsen en -prinsessen! Bak je eigen creaties en wees creatief met de mooiste versiering. Samen smullen doen we natuurlijk ook!

Lees meer
Themafeestjes

Themafeestjes

Vier een betoverend themafeestje in Bruinisse en beleef een onvergetelijk avontuur als piraat, prinses, ranger of met ons vriendelijk huisdier Senno. Genieten gegarandeerd!

Lees meer
Beleef een geweldig kinderfeestje in Bruinisse

Beleef een geweldig kinderfeestje in Bruinisse

Vier je een kinderfeestje op Summio Parc Aquadelta? Het enige dat jij hoeft te doen is je favoriete pakket kiezen, wij regelen de rest! Zo hoef je geen tijd te besteden aan het regelen van de taart, het organiseren van diverse activiteiten of ranja en een snack. Ook zorgen wij ervoor dat er een klein cadeautje is voor de jarige, er een groepsfoto wordt gemaakt en de kinderen worden vermaakt door ons Fun & Entertainment team. Kortom, jullie hoeven alleen maar te genieten van een fijne verjaardag.

Kan je geplande kinderfeestje toch niet doorgaan?

Heb je een feestje geboekt en wil je het afzeggen of verplaatsen? Geen probleem! Als je dit minimaal 48 uur van tevoren aangeeft, worden er geen kosten in rekening gebracht.

Reserveer het kinderfeestje