• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Boek nu the best quality time

Boek nu the best quality time

Accommodaties op Summio Parc De Berkenhorst


  • Comfortabele vakantiewoningen
  • Woningen met privé sauna
  • Groepswoningen voor het hele gezelschap
  • Midden in een bosrijke omgeving

Op Summio Parc De Berkenhorst vind je diverse vakantiebungalows voor 2 tot en met 10 personen. Kom tot rust in één van de comfortabele bungalows, ontspan in een woning met privé sauna of boek een groepsaccommodatie voor het hele gezelschap. Alle vakantiebungalows zijn omgeven door de prachtige natuur van de Veluwse bossen. Perfect voor een geweldige vakantie in de natuur

Ontdek het park

Filter & sorteer

Comfortabele bungalows

Alle bungalows op Summio Parc De Berkenhorst bevinden zich midden in de natuurrijke omgeving van de Veluwse bossen. Dé perfecte bestemming om te genieten van een rustgevende of actieve vakantie in de natuur. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien, zodat je samen met je partner, familie of vrienden kunt genieten van the best quality time.

Wist je dat een aantal bungalows gerestyled is? Deze woningen zijn uitgerust met moderne voorzieningen zoals een inloopdouche of ligbad. Ook zijn deze vakantiebungalows sfeervol ingericht met een modern interieur!

Bekijk alle bungalows

Vakantiebungalow met privé sauna

De vakantiebungalows met privé sauna bieden de perfecte gelegenheid om volledig tot rust te komen tijdens je verblijf. Op elk moment kun je genieten van warmte en ontspanning in je eigen sauna. Of je nu samen met je partner bent of met een groter gezelschap; de vakantiebungalows met privé sauna zijn ideaal voor een ontspannen vakantie! Na een dag vol activiteiten in de prachtige omgeving van Kootwijk kun je hier nieuwe energie opdoen.

Bekijk de wellnessbungalows

Groepsbungalow voor het hele gezelschap

Op Summio Parc De Berkenhorst vind je groepsaccommodaties voor een gezelschap van maximaal 10 personen. Ideaal voor je familievakantie, een reünie of een vakantie met vrienden. Hier kun je samen barbecueën in de tuin, de leukste spelletjesavonden spelen en onvergetelijke herinneringen creëren. Zijn jullie met meer dan 10 personen? Dan kun je uiteraard meerdere vakantiebungalows dicht bij elkaar boeken.

Bekijk de groepsaccommodaties