• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Boek nu the best quality time

Boek nu the best quality time

Faciliteiten op Summio Parc De Berkenhorst


  • Minimarkt met verse broodjes
  • Sport- en spelmogelijkheden
  • Fiets-, skelter- en bakfietsverhuur

Op Summio Parc De Berkenhorst vind je diverse faciliteiten voor the best quality time! Begin je vakantiedag met verse broodjes en haal je favoriete beleg bij de minimarkt op het park. Ook kun je een fiets huren om de prachtige omgeving te verkennen. Uiteraard zijn er ook voldoende speelplekken voor de jongste gasten!

Boek hier je vakantie
Ontdek de omgeving van Kootwijk per fiets

Ontdek de omgeving van Kootwijk per fiets

Wil je de mooie natuurrijke omgeving van Kootwijk verkennen tijdens een heerlijke fietstocht? Huur dan een fiets bij de receptie op het park! Van comfortabele stadsfietsen tot elektrische fietsen en kinderfietsen; er is keuze genoeg. Ook zijn er kinderzitjes, fietstassen, tandems, bakfietsen en fietsen met versnelling te huur. Vanaf Summio Parc De Berkenhorst kun je de mooiste fietsroutes ontdekken, zoals naar Uitkijktoren Kootwijkerzand. Hier heb je een panoramisch uitzicht over het stuifzandgebied van Kootwijkerzand. Een echte aanrader tijdens je verblijf!

Wist je dat: je bij de fietsverhuur ook skelters kunt huren? Perfect voor nog meer vakantieplezier!

Haal je dagelijkse boodschappen bij de minimarkt

De minimarkt beschikt over een aantal alledaagse boodschappen zodat het je aan niets ontbreekt tijdens je verblijf. Zo vind je hier bijvoorbeeld iets lekkers voor bij de koffie, diverse ingrediënten voor je lunch of alles wat je nodig hebt om zelf te koken in je eigen vakantiewoning! Ook voor een krant en Veluwse delicatessen ben je hier aan het juiste adres.

Boek nu je verblijf

Start je dag met verse broodjes

Elke dag kun je genieten van verse broodjes tijdens je verblijf op Summio Parc De Berkenhorst! Bestel een dag van tevoren de broodjes bij de receptie. De volgende ochtend om 9.00 uur liggen de broodjes voor je klaar. Je hebt de keuze uit een breed assortiment, van verse croissantjes en pistoletjes tot een chocoladebroodje of krentenbollen.

Start je dag met verse broodjes
Volop speelplezier voor kinderen

Volop speelplezier voor kinderen

De jongste gasten kunnen zich helemaal uitleven in de verschillende speeltuintjes. Of ze nu klauteren op de klimtoestellen, rondrennen op de grasvelden of nieuwe vakantievriendjes ontmoeten, er is altijd wel iets leuks te doen. Ook is er een tafeltennistafel voor een potje tafeltennis!

Speel een potje midgetgolf

Maak samen met het hele gezin plezier op de midgetgolfbaan. Ontspan en daag elkaar uit terwijl jullie genieten van een gezellige middag in de buitenlucht. Een perfecte activiteit voor alle leeftijden! Wie van jullie slaat de meeste hole-in-ones?

Boek nu je vakantie

Alles op een rijtje

Algemeen
Receptie
Minimarkt
Broodjesservice
Wasserette
Gratis wifi

Sport & spel
Midgetgolf
Tafeltennis

Kids
Diverse speeltuintjes

Verhuur
Fietsverhuur met skelters