• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Boek nu the best quality time

Boek nu the best quality time

Accommodaties op Summio Parc Heihaas


  • Vrijstaande, gelijkvloerse vakantiebungalows midden in het bos
  • Aangepaste vakantiebungalows, zoals extra toegankelijke bungalow
  • Groepsaccommodatie tot en met 16 personen

Op Summio Parc Heihaas vind je verschillende vakantiebungalows op de Veluwe, aan de rand van Putten en midden in het bos. Verblijf in een comfortabele bungalow voor 2 tot en met 8 personen, waarbij sommige accommodaties over privé sauna beschikken. Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie? Dan is onze 16-persoons reüniebungalow een aanrader! Ook bieden we diverse accommodaties op ons vakantiepark aan voor gasten met een fysieke beperking. Bekijk hieronder de vakantiebungalows op Summio Parc Heihaas.

Boek hier je verblijf

Filter & sorteer

Vakantiebungalow op de Veluwe midden in het bos

Ben je op zoek naar een comfortabele vakantiebungalow voor 2 tot en met 8 personen in Putten? De gelijkvloerse bungalows op Summio Parc Heihaas zijn van alle gemakken voorzien, comfortabel ingericht en hebben een privé terras met uitzicht op het bos. Ook beschikken de meeste accommodaties op het vakantiepark over een open haard, zodat je sfeervol kunt genieten van een gezellige spelletjesavond bij het knapperende houtvuur. Dat is nog eens een ultiem vakantiegevoel!

Bekijk deze accommodaties

Vakantiebungalow met privé sauna

Wil je graag extra ontspannen en helemaal tot rust komen op het vakantiepark? Ontdek dan onze vakantiebungalows met eigen sauna. Deze vrijstaande bungalows voor 2, 4 of 6 personen bieden alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf en beschikken daarnaast over een privé sauna. Dompel jezelf onder in luxe en beleef the best quality time in een vakantiebungalow met een eigen sauna!

Ontdek de bungalows

Groepsaccommodatie voor 16 personen op de Veluwe

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor je vriendengroep of familie? Onze 16-persoons groepsbungalow is de ideale accommodatie! Jullie beschikken over 4 bij elkaar gelegen bungalows, waarvan 3 bungalows dienen als slaapaccommodatie en de vierde bungalow een grote woonkamer, eetgedeelte en keuken met kookeiland heeft. Ook bezit iedere slaapaccommodatie over een eigen keuken, badkamer en terras met uitzicht op het bos. Deze groepsaccommodatie is perfect als een deel van het gezelschap nog gezellig wilt borrelen tijdens een spelletjesavond, terwijl de rest zich in alle rust terugtrekt.

Boek deze accommodatie

Extra toegankelijke bungalow

Op Summio Parc Heihaas zijn alle vakantiebungalows gelijkvloers. Daarnaast bieden we een extra toegankelijke bungalow met aangepaste voorzieningen aan voor gasten die slecht ter been zijn of in een (elektrische) rolstoel zitten. Zo heeft deze drempelvrije 6-persoonsbungalow een aangepaste slaapkamer met onder andere een hoog-/laagbed met papegaai, een aangepaste badkamer met handgrepen, douchestoel met armleuningen en een verhoogd toilet met beugels.

Bekijk de bungalow

Bungalow voor gasten met een auditieve beperking

Onze 4-persoons gehoorbungalow is speciaal ingericht voor gasten met een auditieve beperking. Zo vind je in deze comfortabele vakantiebungalow met aangepaste voorzieningen een rookmelder die gekoppeld is aan een wek- en waarschuwingssysteem met alarmering via licht- en trilsignalen, zodat je geen belangrijke meldingen mist. Daarnaast werkt de deurbel met een flitslamp.

Ontdek deze bungalow

COPD-vriendelijke vakantiebungalow op de Veluwe

We bieden ook speciale astma- en COPD-vakantiebungalows aan, zodat gasten met een longziekte onbezorgd kunnen genieten van een verblijf op Summio Parc Heihaas. Deze accommodaties zijn met extra zorg ingericht; zo bevatten deze bungalows geen open haard en zijn bij de keuze van de gordijnen en meubels nauwkeurig de richtlijnen van het Longfonds gevolgd. Ook volgt onze schoonmaakdienst speciale instructies bij het schoonmaken van de bungalow. Neem voor het boeken van deze accommodatie telefonisch contact met ons op; we helpen je graag!

Ontdek deze accommodaties