• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Summio Parc Heihaas, Gelderland

Summio Parc Heihaas, Gelderland

Vakantiepark op de Veluwe midden in het bos
Scherpe Summerdeals 20% KORTING * Geldig voor een verblijf vanaf 1 juni t/m 31 augustus 2024, boekbaar tot 16 juni 2024

Vakantiepark op de Veluwe midden in het bos

In de natuurrijke omgeving van Putten vind je Summio Parc Heihaas. Dankzij de uitgebreide faciliteiten en rustige ligging van het vakantiepark op de Veluwe biedt Summio Parc Heihaas jou the best quality time.

  • Gelegen op de Veluwe
  • Binnenzwembad op het park
  • Perfect voor jong en oud
Green Key gecertificeerd
Uitstekende prijs-kwaliteit
Leuke activiteiten in omgeving
Ultieme vakantiebeleving
video still

Een heerlijk vakantiegevoel op Summio Parc Heihaas

Summio Parc Heihaas is een comfortabel vakantiepark op de Veluwe bij het sfeervolle Putten. De Veluwe staat bekend om haar unieke combinatie van prachtige natuur, bruisende steden en leukste bezienswaardigheden voor jong en oud. Of je nu toe bent aan rust, ontspanning of gezellige uitstapjes wilt maken; Summio Parc Heihaas is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie samen met je partner, vrienden, familie of gezin.

Ontdek de omgeving
Leuke activiteit, ontdek de Veluwe

Beleef de leukste activiteiten

Ontdek de Veluwe te voet of per fiets, verken sfeervolle steden zoals Amersfoort, Harderwijk of Apeldoorn en beleef de leukste uitstapjes zoals een bezoekje aan het Dolfinarium.

Ontdek meer over de omgeving
Faciliteit dierenweide Summio Parc Heihaas

Geniet van de faciliteiten

Op het park vind je faciliteiten zoals de Brasserie met terras, een snackbar, minimarkt, binnenzwembad, dierenweide, fietsverhuur, speeltuinen en sport- en spelmogelijkheden.

Ontdek meer over de faciliteiten

Faciliteiten speciaal voor kinderen

Summio Parc Heihaas beschikt over uitgebreide faciliteiten speciaal voor kinderen. Zo genieten de jongste gasten van een heerlijke tijd op het vakantiepark! Het Fun & Entertainment team zorgt samen met ons vriendelijke huisdier Senno voor de leukste activiteiten. Daarnaast kunnen je kinderen lekker ravotten bij één van de speeltuinen of geitjes en konijnen knuffelen bij de dierenweide op ons park. Ook hebben we skelters en bolderwagens te huur bij de receptie, zodat je kinderen zich daar mee kunnen vermaken. Verder beschikt Summio Parc Heihaas over een airtrampoline.

Meer over Fun & Entertainment

Ontdek onze vakantiebungalows op de Veluwe

Op Summio Parc Heihaas vind je verschillende vakantiebungalows voor 2 tot en met 8 personen. Ook bieden we een groepsaccommodatie voor 16 personen aan. Wist je dat we bovendien ook rolstoelvriendelijke bungalows hebben voor gasten die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten? Ook bieden we vakantiebungalows aan voor gasten met een auditieve beperking en COPD-vriendelijke bungalows voor gasten met longklachten. Zo vind je altijd een passend vakantiehuis op de Veluwe!

Bekijk alle accommodaties
Fietsen op Summio Park Heihaas

Dit is jouw tijd om te genieten op Summio Parc Heihaas

Summio Parc Heihaas beschikt over een divers aanbod aan comfortabele, vrijstaande en gelijkvloerse vakantiebungalows midden in het bos. De bungalows op ons vakantiepark op de Veluwe zijn van alle gemakken voorzien en sommige bungalows bieden extra voorzieningen aan, zoals onze extra toegankelijke bungalow. Met uitgebreide faciliteiten op het park, een rustige ligging en de leukste activiteiten in de omgeving is Summio Parc Heihaas in Putten de ideale bestemming voor een vakantie in Nederland. Of je nu op zoek bent naar een heerlijk verblijf samen met je partner, vriendengroep, familie of gezin; dit is jullie tijd om te genieten!