• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Boek nu the best quality time

Boek nu the best quality time

Vakantiepark in Zuid-Limburg


  • Royale, vrijstaande vakantiewoningen
  • Rustige ligging in het Limburgse heuvellandschap
  • Dicht bij Vaals, Aken en Gulpen
  • Ideaal voor een wandel- of fietsvakantie

Ben je op zoek naar een kleinschalig vakantiepark in Zuid-Limburg? Midden in de glooiende Limburgse heuvellandschappen vind je Summio Vakantiepark Reevallis in Vijlen. Verblijf in een vrijstaande, comfortabele vakantiebungalow in Limburg terwijl je geniet van de mooie omgeving. Hier kom je helemaal tot rust in de natuur terwijl de leukste steden en uitstapjes dichtbij zijn.

Ontdek het vakantiepark

Ontdek de vrijstaande bungalows op ons vakantiepark in Zuid-Limburg

Verblijf in een comfortabele, vrijstaande vakantiebungalow voor 2, 4 of 6 personen die van alle gemakken zijn voorzien. Ook kun je op ons vakantiepark in Zuid-Limburg een 4-persoons vakantiewoning met sauna boeken voor nog meer ontspanning. Vanuit je accommodatie heb je direct uitzicht op de mooie omgeving. Daarnaast bieden we een extra toegankelijke 4-persoons accommodatie aan voor gasten die minder goed ter been zijn of in een rolstoel zitten.

Bekijk hier de bungalows
Geniet vanaf ons vakantiepark in Zuid-Limburg van de heuvellandschappen

Geniet vanaf ons vakantiepark in Zuid-Limburg van de heuvellandschappen

Bij de fietsverhuur op Summio Vakantiepark Reevallis huur je eenvoudig een (elektrische) fiets zodat je eenvoudig de mooie regio kunt verkennen. Zo ben je in 10 minuten fietsen bij het Vijlenerbos, één van de mooiste bossen van Zuid-Limburg. Ook het bijzondere Drielandenpunt, waar Nederland, Duitsland en België samenkomen, vind je op 30 minuten fietsen van het vakantiepar. Vanaf de 34 meter hoge uitkijktoren heb je in één oogopslag uitzicht over de prachtige natuur van de drie landen. Kun jij De Ardennen, De Koning Boudewijntoren en de Dom in Aken zien liggen?

Beleef de leukste uitstapjes vanaf ons vakantiepark in Zuid-Limburg

Vanaf ons vakantiepark in Limburg maak je de leukste uitstapjes in de omgeving van Vijlen. Zo zijn gezellige steden als Aken, Valkenburg en Maastricht makkelijk te bereiken met de auto waar je heerlijk kunt winkelen en bourgondisch kunt genieten. In Valkenburg zijn de bijzondere mergelgrotten en de enige steenkolenmijn van Nederland een echte aanrader. Andere leuke uitstapjes zijn een bezoekje aan een thempark zoals het Sprookjesbos of een dierentuin zoals GaiaZOO.

Bekijk hier alle tips
Een vakantiepark in Zuid-Limburg: geniet van de rust en ruimte

Een vakantiepark in Zuid-Limburg: geniet van de rust en ruimte

Op Summio Vakantiepark Reevallis staat rust, ruimte en ontspanning centraal. Op dit kleinschalige vakantiepark kun je op het privéterras van je vrijstaande vakantiewoning genieten van het prachtige landschap. Door de beplanting op het park ervaar je extra veel privacy! Op het vakantiepark vind je een fietsverhuur, zodat je de mooie omgeving kunt verkennen tijdens een heerlijke fietstocht door Zuid-Limburg. Ideaal voor natuurliefhebbers en rustzoekers!

Ervaar een buitenlandgevoel op ons vakantiepark in Zuid-Limburg

Ervaar een buitenlandgevoel op ons vakantiepark in Zuid-Limburg

Of je nu kiest voor een weekendje weg, een midweek of langer verblijf, er is genoeg te doen en beleven in de omgeving van ons vakantiepark in Zuid-Limburg. Verken Limburg tijdens een mooie wandel- of fietstocht, maak de leukste uitstapjes en creëer memorabele momenten. Summio Vakantiepark Reevallis is dé bestemming voor the best quality time samen met je partner, familie of gezin. Dit is jouw tijd om samen te genieten!