• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Boek nu the best quality time

Boek nu the best quality time

Praktische info over Summio Parc Aquadelta


Adres Summio Parc Aquadelta

Adres Summio Parc Aquadelta

Hageweg 't Centrum 269
4311 NS Bruinisse
Plan je reis via Google Maps

Je kunt je auto gratis parkeren bij je vakantiewoning indien je een villa hebt geboekt. Heb je een appartement geboekt? Dan kun je je auto parkeren op één van de twee centrale parkeerterreinen. Bekijk de plattegrond voor de locaties. Bij het centrale parkeerterrein zijn meerdere laadpalen voor elektrische auto’s aanwezig. Je kunt hiervan gebruikmaken met je eigen kaart van je auto. Kom je met het openbaar vervoer? Plan je reis via een reisplanner en stap uit bij bushalte Bruinisse Dorp. Vanaf de bushalte is het 16 minuten lopen naar Summio Parc Aquadelta.

Openingstijden

Openingstijden

Bekijk hieronder de standaard openingstijden op Summio Parc Aquadelta. Afhankelijk van het seizoen kunnen er ruimere openingstijden worden gehanteerd.

Receptie: Aankomst is mogelijk zowel in het hoog- als laagseizoen op maandag van 16.00 tot 18.00 uur en op vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur. Kom je op een andere dag of na sluitingstijd? Meld dit dan vooraf bij de receptie.

Goed om te weten

Huisdieren: Op Summio Parc Aquadelta zijn honden van harte welkom. Per accommodatie zijn maximaal twee huisdieren toegestaan. Het is verplicht dit vooraf bij de reservering op te geven. De kosten per huisdier per nacht bedragen € 5,75.

Betalingsmogelijkheden: Je dient de helft van de reissom direct te voldoen en de resterende helft 28 dagen voor aankomst. Tijdens het boekingsproces word je doorgeleid naar onze betaalprovider waar je online de betaling kunt voldoen.

Borg: Het is mogelijk dat de receptie je bij aankomst op basis van de groepssamenstelling vraagt een waarborg te betalen voor je verblijf. De waarborg bedraagt tussen de € 50 en € 500 per verblijf.

Voorkeursboeking: Een aantal bungalows beschikt over extra voorzieningen. Wil je een bungalow met extra voorzieningen? Neem dan telefonisch contact op met ons Customer Contact Center. Voor het plaatsen van een voorkeursboeking geldt mogelijk een toeslag. Wil je een huisnummer als voorkeur opgeven? Dan kun je (tegen betaling) tijdens het boekingsproces het gewenste huisnummer selecteren.

Servicekosten: De servicekosten zijn de kosten voor de verplichte eindschoonmaak en opgemaakte bedden bij aankomst.

Algemene voorwaarden: Je kunt onze Algemene Voorwaarden bekijken op deze pagina.

Veelgestelde vragen over Summio Parc Aquadelta

Vanaf hoe laat kunnen we inchecken?

Inchecken is mogelijk vanaf 16.00 uur. De receptie is op maandag geopend tot 18.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. Kom je buiten de openingstijden van de receptie aan? Meld dit dan vooraf via telefoonnummer +31 111 481940.

Tot hoe laat kunnen we uitchecken?

Uitchecken kan tot uiterlijk 10.00 uur. De sleutels van de villa's dienen ingeleverd te worden bij de receptie.

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Ja, op het vakantiepark zijn honden toegestaan (verplicht bij reservering op te geven). Per accommodatie zijn maximaal 2 huisdieren welkom. Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht.

Zijn bedlinnen inclusief?

Verblijf je in een villa of appartement Robijn 12? Dan is het gebruik van bedlinnen bij de prijs inbegrepen.

Zijn er laadpalen aanwezig voor mijn elektrische auto?

Ja, het park beschikt over een centraal oplaadpunt voor elektrische auto's. Een deel van de vakantieverblijven beschikt over een privé oplaadpunt. Deze verblijven kun je met voorkeur boeken. Je kunt hiervan gebruikmaken met je eigen kaart van je auto.

Staat je vraag hier niet bij?

Neem contact met ons op.

Faciliteiten in de omgeving van Summio Parc Aquadelta

Faciliteiten in de omgeving van Summio Parc Aquadelta

Strand: 0,2 km
Jachthaven: 0,5 km
Centrum: 0,7 km
Winkels: 0,7 km
Openbare supermarkt: 1,5 km
Natuurpark/bossen: 8 km
Bushalte: 1,2 km
Artsenpost: 1,3 km
Golfbaan: 2,2 km
Tennisbaan: 7,6 km
Openbaar zwembad: 7 km