• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Boek nu the best quality time

Boek nu the best quality time

Faciliteiten op Summio Zeeland Village


  • Fietsverhuur met elektrische fietsen
  • Speeltuinen voor de kinderen
  • Uitgebreide faciliteiten op 7 minuten rijden

Summio Zeeland Village beschikt over een aantal faciliteiten voor the best quality time! Huur een fiets om de prachtige omgeving van Scharendijke aan de kust te ontdekken en bezoek de speeltuintjes op het park waar kinderen zich volop vermaken met hun nieuwe vakantievriendjes. Daarnaast mag je (tegen betaling) gebruikmaken van de faciliteiten van Summio Parc Port Greve, op 7 minuten rijden van ons vakantiepark.

Boek hier je vakantie
De fietsverhuur van Summio Zeeland Village

Huur een fiets bij de fietsverhuur

Ontdek de prachtige omgeving van Schouwen-Duiveland per fiets, het eiland waarop Summio Zeeland Village zich bevindt! Op het vakantiepark vind je een fietsverhuur met luxe Gazelle damesfietsen met 7 versnellingen. In slechts 2 minuten fietsen sta je aan het Grevelingenmeer met de gezellige jachthaven van Scharendijke. Daarnaast ben je met 7 minuten fietsen bij het Noordzeestrand en met 20 minuten bij het charmante badplaatsje Renesse. Leer het eiland op een actieve manier kennen tijdens je verblijf en huur één van de fietsen op het park!

Speelplezier voor de jongste gasten

Voor de jongste gasten hebben we diverse speeltuintjes op het park waar ze lekker kunnen spelen en ravotten. Ook is dit dé ideale plek om nieuwe vakantievriendjes te maken! De speeltuinen liggen verspreid over het park, zodat er altijd een speeltuintje in de buurt van je vakantiewoning is.

Boek nu je vakantie

Extra faciliteiten

Als gast van Summio Zeeland Village mag je gebruikmaken van de faciliteiten op Summio Parc Port Greve, op slechts 7 minuten rijden. Zo hoeft het je aan niets te ontbreken tijdens je verblijf in Zeeland!

Extra faciliteiten

Faciliteiten voor het hele gezin

Naast het binnenzwembad beschikt Summio Parc Port Greve over meer handige faciliteiten waar je tijdens je verblijf gebruik van mag maken. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de Brasserie waar je geniet van een heerlijke lunch of diner. De uitgebreide menukaart heeft van alles te bieden! Daarnaast is er een snackbar met ijssalon. Verder kun je op dit vakantiepark een e-chopper huren en gebruikmaken van de vele sportmogelijkheden zoals jeu de boules, midgetgolf, boogschieten en diverse watersporten. Ga je samen met kinderen op vakantie? Dan mag het dagelijkse Fun & Entertainment programma met Senno niet ontbreken!

Boek je vakantie in Zeeland

Alles op een rijtje

Verhuur
Fietsverhuur

Kids
Diverse speeltuintjes

Extra faciliteiten op Summio Parc Port Greve op 7 minuten rijden
Senno Kids Club (7 dagen per week, het hele jaar door)
Indoorspeelplaats
Restaurant met terras

Snackbar met ijssalon
Speel- en sportvelden
Airhockey
Boogschietbaan
E-chopperverhuur
Jeu de boulesbaan
Midgetgolfbaan
Poolbiljart
Tafeltennistafel
Tennisbaan
Watersportmogelijkheden