• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Boek nu the best quality time

Boek nu the best quality time

Praktische info over Summio Zeeland Village


Adres en route Summio Zeeland Village

Adres en route Summio Zeeland Village

Boutlaan 2
4322 DC Scharendijke
Plan je reis via Google Maps

Je kunt je auto gratis parkeren bij je accommodatie of op het centrale parkeerterrein bij de ingang van het park.

Kom je met het openbaar vervoer? Plan dan je reis via een reisplanner en stap uit bij bushalte Scharendijke Dorp of Elkerzeeseweg in Scharendijke. Vanaf beide bushaltes is het 15 minuten lopen naar Summio Zeeland Village.

Openingstijden

Openingstijden

Bekijk hieronder de standaard openingstijden op Summio Zeeland Village. Afhankelijk van het seizoen kunnen er ruimere openingstijden worden gehanteerd.

Receptie: De receptie is op maandag en vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur. In het hoogseizoen is de receptie ook op dinsdag en zaterdag geopend van 9.00 tot 13.00 uur.

Goed om te weten

Huisdieren: Huisdieren zijn van harte welkom op Summio Zeeland Village. Bij de accommodatie staat aangegeven of huisdieren zijn toegestaan in de accommodatie. Per bungalow zijn maximaal twee huisdieren toegestaan (verplicht bij reservering op te geven). De toeslag per huisdier is € 5,75 per nacht.

Betalingsmogelijkheden: Je dient de helft van de reissom direct te voldoen en de resterende helft 28 dagen voor aankomst. Tijdens het boekingsproces word je doorgeleid naar onze betaalprovider waar je online de betaling kunt voldoen.

Borg: Het is mogelijk dat de receptie je bij aankomst op basis van de groepssamenstelling vraagt een waarborg te betalen voor je verblijf. De waarborg bedraagt tussen de € 50 en € 500 per verblijf.

Servicekosten: De servicekosten zijn de kosten voor de verplichte eindschoonmaak en het gebruik van bedlinnen.

Voorkeursboeking: Een aantal bungalows beschikt over extra voorzieningen. Wil je een bungalow met extra voorzieningen of een specifiek huisnummer als voorkeur opgeven? Neem dan telefonisch contact op met ons Customer Contact Center. Voor het plaatsen van een voorkeursboeking geldt mogelijk een toeslag.

Algemene voorwaarden: Je kunt onze Algemene Voorwaarden bekijken op deze pagina.

Veelgestelde vragen over Summio Zeeland Village

Vanaf hoe laat kunnen we inchecken?

Je kunt tussen 12.00 en 17.00 uur inchecken en vanaf 16.00 uur is de accommodatie gereed. Als je buiten de openingstijden van de receptie aankomt, neem dan vooraf telefonisch contact met de receptie op.

Zijn bedlinnen inclusief?

De prijzen zijn inclusief het gebruik van bedlinnen. Een handdoekenpakket kun je tegen betaling bijboeken bij je reservering.

Tot hoe laat kunnen we uitchecken?

Uitchecken kan tot uiterlijk 10.30 uur.

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Ja, op het vakantiepark zijn honden toegestaan in een deel van de accommodaties (verplicht bij reservering op te geven). Per accommodatie zijn maximaal 2 huisdieren welkom. De toeslag per huisdier is € 5,75 per nacht.

Zijn er laadpalen aanwezig voor mijn elektrische auto?

Ja, op de centrale parkeerplaats zijn laadpalen aanwezig voor je elektrische auto. Bovendien beschikt een deel van de accommodaties over een privé laadpaal.

Staat je vraag hier niet bij?

Neem contact met ons op.

Faciliteiten in de omgeving van Summio Zeeland Village

Faciliteiten in de omgeving van Summio Zeeland Village

Centrum: 750 meter
Winkels: 550 meter
Supermarkt: 500 meter
Strand: 500 meter
Jachthaven: 600 meter
Grevelingenmeer: 500 meter
Noordzee: 2,2 km
Bushalte: 1 km
Artsenpost: 1,1 km
Tennisbaan: 1,1 km
Zwembad: 3,8 kilometer