• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Summio Vakantiepark Zeedijk, Zuid-Holland

Summio Vakantiepark Zeedijk, Zuid-Holland

Rustig vakantiepark op Goeree-Overflakkee
Last-minute 10% KORTING Geldig voor een verblijf tot 1 september 2024, boekbaar tot 31 juli

Rustig vakantiepark op Goeree-Overflakkee

Summio Vakantiepark Zeedijk in Herkingen ligt tussen twee mooie natuurgebieden: de Slikken van Flakkee en de Oude Dee. Vanuit je vrijstaande vakantiebungalow loop je direct de natuur in en spot je bijzondere planten en dieren. Bovendien is er aan sportieve activiteiten en diverse watersporten geen gebrek op het mooie eiland Goeree-Overflakkee. De luxe bungalows op dit rustige vakantiepark bieden je alle rust en ruimte om te genieten van the best quality time!

  • Luxe, duurzaam gebouwde vakantiewoningen
  • Gelegen tussen twee natuurgebieden
  • Dicht bij het Grevelingenmeer
  • Perfect voor natuurliefhebbers
Comfortabele accommodaties
Uitstekende prijs-kwaliteit
Gouden Zoover Award
Ultieme vakantiebeleving
video still

Verblijf op het natuurrijke eiland Goeree-Overflakkee

Flamingo’s spotten, zeehonden bewonderen of de zeearend van dichtbij bekijken? Dat is allemaal mogelijk tijdens je verblijf op Summio Vakantiepark Zeedijk! Dankzij de ligging tussen de twee natuurgebieden de Slikken van Flakkee en de Oude Dee geniet je van mooie planten en dieren in de directe omgeving van je vakantiewoning. Op slechts een kwartiertje lopen bereik je het Grevelingenmeer, waar je zeehonden kunt bewonderen en in de winter zelfs flamingo’s. Luister naar het rustgevende gezang van vogels, voel de wind door je haren en adem de gezonde zeelucht in. Summio Vakantiepark Zeedijk biedt je alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie in de natuur!

Bekroond met een Gouden Zoover Award

Op Summio Vakantiepark Zeedijk beleef je the best quality time. Vele vakantiegangers gingen je voor en hebben genoten van een onvergetelijke vakantie. Dankzij de unieke locatie, vriendelijke service en hygiëne in de luxe vakantiewoningen heeft Summio Vakantiepark Zeedijk een gemiddelde reviewscore van 9,4 behaald. Daarmee is dit vakantiepark op Goeree-Overflakkee bekroond met een Gouden Zoover Award!

Boek nu the best quality time
Beleef de leukste activiteiten

Beleef de leukste activiteiten

Op het Grevelingenmeer kun je eindeloos genieten van vele watersporten. Ook zijn er vele bezienswaardigheden, leuke steden en interessante parken te ontdekken!

Meer over de omgeving
Ontdek de faciliteiten

Ontdek de faciliteiten

Op Summio Vakantiepark Zeedijk vind je een aantal faciliteiten om je verblijf in Zuid-Holland nog aangenamer te maken. Huur een fiets of Land Rover en profiteer van de GuestCard!

Ontdek alle faciliteiten
Duurzaam verblijven in de natuur van Goeree-Overflakkee

Duurzaam verblijven in de natuur van Goeree-Overflakkee

De luxe vakantiewoningen voor 4 tot en met 7 personen op Summio Vakantiepark Zeedijk zijn uniek vanwege de bijzondere ligging midden in de natuur in combinatie met de kwaliteit en focus op duurzaamheid. Zo zijn er duurzame materialen gebruikt, zoals WaxedWood voor de gevelbekleding. Dit hout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Bovendien is het dak versterkt om zonnepanelen te dragen waar tevens de energiezuinige airco en verwarming op draait. Duurzaam en comfortabel genieten in de natuur doe je op Summio Vakantiepark Zeedijk!

Dit is jouw tijd om te genieten op Summio Vakantiepark Zeedijk

Dit is jouw tijd om te genieten op Summio Vakantiepark Zeedijk

Kortom, dit vakantiepark op Goeree-Overflakkee is de ideale bestemming als je wilt genieten van een natuurrijke vakantie! Je vindt hier alle ingrediënten voor het ultieme vakantiegevoel. Laat je verrassen door de rust en schoonheid van de omgeving en geniet samen met je partner, familie of vrienden van een bijzonder momentje samen tijdens je verblijf in een luxe, vrijstaande vakantiewoning midden in de natuur. Summio Parcs. Dit is jouw tijd. The best quality time!