• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Geniet samen van the best quality time

Geniet samen van the best quality time

Praktische info over Summio Vakantiepark Zeedijk


Adres en route Summio Vakantiepark Zeedijk

Adres en route Summio Vakantiepark Zeedijk

Peuterdijk 50
3249 AW Herkingen
Plan je reis via Google Maps

Je kunt één auto direct bij je accommodatie parkeren. Tevens is het mogelijk je auto op de algemene parkeerplaats te parkeren. Hier bevinden zich tevens laadpalen voor je elektrische auto.

Kom je met het openbaar vervoer? Plan je reis dan via een reisplanner en stap uit bij bushalte Haven in Herkingen. Vanaf de bushalte is het een half uurtje lopen naar Summio Vakantiepark Zeedijk.

Openingstijden

Openingstijden

Bekijk hieronder de standaard openingstijden op Summio Vakantiepark Zeedijk. Afhankelijk van het seizoen kunnen er ruimere openingstijden worden gehanteerd.

Receptie: De receptie is geopend op maandag en vrijdag van 16.00 tot 19.00 uur. Je kunt vanaf 16.00 uur inchecken. Mocht je buiten de openingstijden van de receptie aankomen, verzoeken we je vooraf contact op te nemen met de receptie.

Goed om te weten

Huisdieren: Huisdieren zijn van harte welkom op Summio Vakantiepark Zeedijk. Bij de accommodatie staat aangegeven of huisdieren zijn toegestaan in de accommodatie. Per bungalow zijn maximaal twee huisdieren toegestaan (verplicht bij reservering op te geven). De toeslag per huisdier is € 5,75 per nacht.

Betalingsmogelijkheden: Je dient de helft van de reissom direct te voldoen en de resterende helft 28 dagen voor aankomst. Tijdens het boekingsproces word je doorgeleid naar onze betaalprovider waar je online de betaling kunt voldoen.

Borg: Het is mogelijk dat de receptie je bij aankomst op basis van de groepssamenstelling vraagt een waarborg te betalen voor je verblijf. De waarborg bedraagt tussen de € 50 en € 500 per verblijf.

Servicekosten: De servicekosten zijn de kosten voor de verplichte eindschoonmaak en gebruik van bedlinnen.

Voorkeursboeking: Een aantal bungalows beschikt over extra voorzieningen. Wil je een bungalow met extra voorzieningen of een specifiek huisnummer als voorkeur opgeven? Neem dan telefonisch contact op met ons Customer Contact Center. Voor het plaatsen van een voorkeursboeking geldt mogelijk een toeslag.

Algemene voorwaarden: Je kunt onze Algemene Voorwaarden bekijken op deze pagina.

Veelgestelde vragen over Summio Vakantiepark Zeedijk

Vanaf hoe laat kunnen we inchecken?

Inchecken is mogelijk tussen 16.00 en 19.00 uur. Mocht je na deze tijd op het park willen aankomen, dan verzoeken we je vriendelijk om vooraf contact op te nemen met de receptie.

Zijn bedlinnen inclusief?

De prijzen zijn inclusief het gebruik van bedlinnen. Een handdoekenpakket kun je tegen betaling bijboeken bij je reservering.

Tot hoe laat kunnen we uitchecken?

Uitchecken kan tot uiterlijk 10.00 uur.

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Ja, op het vakantiepark zijn honden toegestaan (verplicht bij reservering op te geven). Per accommodatie zijn maximaal 2 huisdieren welkom. De toeslag per huisdier is € 5,75 per nacht.

Zijn er laadpalen aanwezig voor mijn elektrische auto?

Ja, de parkeerplaats van het vakantiepark beschikt over laadpalen waar je je elektrische auto kunt opladen.

Staat je vraag hier niet bij?

Neem contact met ons op.

Faciliteiten in de omgeving van Summio Vakantiepark Zeedijk

Faciliteiten in de omgeving van Summio Vakantiepark Zeedijk

Centrum: 3 km
Winkels: 2,6 km
Restaurants: 2,5 km
Supermarkt: 2,6 km
Natuurgebied: 500 meter
Strand: 2,5 km
Bushalte: 2,5 km
Artsenpost: 5,2 km
Zwembad: 5 km
Golfbaan: 7 km
Tennisbaan: 5,5 km
Manege: 14 km