• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Boek hier je paasweekend

Boek hier je paasweekend

Geniet van een weekendje weg met Pasen


Pasen is het perfecte moment om er samen met je partner, gezin of vrienden even tussenuit te gaan! De zonnestralen laten zich vaker zien, de bloemetjes beginnen te bloeien en de temperatuur wordt steeds aangenamer. Bovendien geniet je van een extra lang weekend weg zonder hiervoor een vrije dag op te hoeven nemen. Kortom, dé ideale omstandigheden om er lekker op uit te trekken! Wil je genieten van the best quality time tijdens Pasen? Boek dan nu je paasweekend bij Summio Parcs!

Bekijk de Summio vakantieparken

Filter & sorteer

Geniet samen van het paasweekend bij Summio Parcs

Geniet samen van het paasweekend bij Summio Parcs

Pasen staat bij veel mensen in het teken van samenkomen met je familie of vrienden. Bij Summio Parcs vind je altijd een vakantiewoning die aan jouw wensen voldoet. Er zijn accommodaties beschikbaar voor kleine tot grote gezelschappen van maximaal 20 personen. Zijn jullie met een nog groter gezelschap? Dan kun je uiteraard ook meerdere vakantiewoningen bij elkaar huren. Zo geniet je samen met het hele gezelschap van een comfortabel verblijf tijdens Pasen!

Beleef de natuur in volle bloei tijdens Pasen

Pasen valt elk jaar in de lente: een geweldige tijd om buiten te zijn! De natuur staat in volle bloei, de temperaturen worden milder en veel dieren ontwaken uit hun winterdutje. De Summio vakantieparken bevinden zich midden in de prachtige natuur en dicht bij sfeervolle steden. Dankzij de centrale ligging heb je de leukste uitstapjes en mooiste bezienswaardigheden binnen handbereik!

Boek een weekend weg met Pasen
Vier Pasen in de Senno Kids Club

Vier Pasen in de Senno Kids Club

Ga je samen met kleine kinderen een weekendje weg tijdens Pasen? Op Summio Parc Heihaas, Summio Parc Aquadelta en Summio Parc Port Greve staat ons Fun & Entertainment team paraat om je kinderen een onvergetelijk paasweekend te bezorgen. Er worden allerlei leuke binnen- en buitenactiviteiten georganiseerd zodat je kinderen een paasweekend beleven om nooit meer te vergeten!

Boek nu je weekendje weg met Pasen

Boek nu je weekendje weg met Pasen

Of je nu deze Pasen wilt genieten van een ontspannen verblijf aan de kust, een actieve outdoor vakantie midden in de natuur of samen met het gezin spelletjesavonden organiseert in je comfortabele vakantiewoning; je beleeft het op een Summio vakantiepark! Mogen wij jou verwelkomen voor een weekendje weg met Pasen?