• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Op visvakantie in Nederland bij Summio Parcs!

Op visvakantie in Nederland bij Summio Parcs!

Op visvakantie in Nederland


  • Visvakanties op verschillende plekken in Nederland
  • Vissen vanaf je privé aanlegsteiger
  • Huur een bootje om vanaf het water te vissen
  • Leuke activiteit voor jong en oud

Ben je op zoek naar het perfecte verblijf voor je visvakantie in Nederland? Bij Summio Parcs vind je verschillende vakantieparken in Nederland waar je eindeloos kunt vissen. Of je gaat vissen met je vrienden, kinderen of lekker alleen terwijl je familie zich vermaakt op het park of in de omgeving, wij hebben de beste vakantiewoningen voor de ideale visvakantie in Nederland! Waar hengel jij the best quality time binnen?

Op visvakantie in Zeeland

Als echte visliefhebber mag je een visvakantie in Zeeland niet overslaan. Op Summio Parc Aquadelta vind je een grote visvijver waar je onder andere kunt vissen op karper tot wel 10 pond en diverse witvis tijdens je visvakantie in Nederland. Je hebt geen VISpas nodig om in de visvijver te mogen vissen. Een aantal van de accommodaties op het park ligt direct aan het viswater, ideaal voor jouw visvakantie in Nederland! Daarnaast bevindt Summio Parc Aquadelta zich aan het Grevelingenmeer, hier kun je het hele jaar vissen op onder andere schol, schar en bot. Om te vissen op het Grevelingenmeer heb je een VISpas nodig. Na een lange dag vissen kun je je terugtrekken in je comfortabele vakantiehuisje of geniet van bijvoorbeeld een heerlijk diner bij de Brasserie. Op Summio Parc Aquadelta beleef je onvergetelijke momenten tijdens je visvakantie in Nederland!

Boek je visvakantie in Zeeland

Visvakantie in Friesland, de waterprovincie van Nederland

De provincie Friesland bestaat voor meer dan 50% uit water en is dus de perfecte plek voor jouw visvakantie in Nederland! Summio Havenresort Terherne ligt in de haven van Terherne en is de ideale uitvalsbasis voor vissen op de Terhernster- en Terkaplesterpoel en het Sneekermeer. Hier vis je op roofvissen zoals snoek, baars en snoekbaars, maar ook karpers en witvis hengel je hier zomaar binnen. Om te vissen in de haven, wat ook mogelijk is vanaf je havenwoning, heb je geen VISpas nodig, maar wel toestemming van de receptie. Op Summio Waterpark Zwartkruis vis je direct vanaf de aanlegsteiger van je watervilla op verschillende soorten witvis of zelfs karper! Vanaf het park vaar je met je bootje, die je gemakkelijk huurt op het park, verder de Friese meren op voor snoek. Om te vissen op het park moet je een VISpas hebben. Je kunt ook een tijdelijke visvergunning aanvragen bij de receptie. Dat wordt genieten!

Bekijk onze parken in Friesland

Visvakantie in Eernewoude, Nederland

Op Summio Vakantiepark It Wiid mag je overal vissen! Ga jij vissen vanaf de aanlegsteiger direct bij je bungalow, vanaf het strandje of in de buurt van het hoofdgebouw? In de grote plas It Wiid vang je onder andere witvis zoals brasems of snoek en karper. Let op: vanaf 14 jaar moet je een VISpas hebben. Heb je deze niet? Je kunt bij de receptie een tijdelijke visvergunning krijgen. Tip: de karper zwemt en aast in Nationaal Park De Alde Feanen vrijwel altijd dicht bij de kant. Vanaf je eigen aanlegsteiger heb je dus meer kans om er eentje te vangen!

Boek je visvakantie
Visvakantie in Eernewoude, Nederland
Visvakantie vanaf je vakantiewoning in Groningen, Nederland

Visvakantie vanaf je vakantiewoning in Groningen, Nederland

Op Summio Vakantiepark Emslandermeer vind je verschillende woningen die jouw visvakantie in Nederland helemaal compleet maken. Een aantal van de woningen heeft namelijk een eigen visvlonder of aanlegsteiger. Ben je fan van karpervissen? Dan kan je geluk hier niet op, in het binnenmeer op het vakantiepark zwemmen namelijk karpers van maar liefst 40 pond. Ook als je hoopt een roofvis of witvis aan je hengel te slaan, kun je op het vakantiepark goed terecht. Naast een dagvergunning, moet je ook in het bezit zijn van een VISpas. Genoeg gevist? Op Summio Vakantiepark Emslandermeer zijn er genoeg faciliteiten. Hier kun je ook jeu de boulen, midgetgolfen of een duik nemen in het binnenzwembad. Zo beleef je the best quality time tijdens je visvakantie in Nederland!

Op visvakantie naar Drenthe

Wil je in alle rust en in een groene omgeving genieten van een heerlijke visvakantie in Nederland? Dan is een visvakantie in Drenthe echt iets voor jou! Op Summio Villapark Akenveen mag je met je vaste hengel vissen in de grote visvijver van het park. De beste visplek is vanaf je eigen aanlegsteiger, direct aan de visvijver. Om in de visvijver te vissen, heb je een VISpas nodig. Als je geen VISpas hebt, kun je deze bij de receptie van het park halen. Ook op Summio Waterpark De Bloemert kun je genieten van een visvakantie in Drenthe. Op dit vakantiepark mag je overal je hengeltje uitgooien. Wordt het vissen vanuit de tuin van je vakantiehuisje, in de haven of met een gehuurd bootje op het Zuidlaardermeer tijdens je visvakantie in Nederland?

Boek je visvakantie in Drenthe

Jouw visvakantie in Zuid-Holland

Wil je op visvakantie vlak bij de Nederlandse kust? Boek je visvakantie dan op Summio Duynparc De Heeren van ’s-Gravensande. Op dit heerlijke vakantiepark mag je overal vissen, ook als je niet in het bezit bent van een VISpas. Op het park bevinden zich meerdere visvijvers, je kunt dus elke dag vanaf een ander stekje verschillende soorten vis binnenhengelen. Wil je vanuit de tuin van je vakantiehuisje kunnen vissen? Boek dan één van de huisjes aan de visvijvers. Houd je van zeevissen? Ook dan zit je goed bij Summio Duynparc De Heeren van ’s-Gravensande. Binnen 10 minuten sta je op het strand, waar je met je VISpas mag vissen! Houd wel rekening met andere strandgasten als je hier je hengel uitgooit. Geniet van the best quality time tijdens je visvakantie in Nederland!

Visvakantie in Zuid-Holland
Visvakantie in Nederland

Boek je verblijf voor een visvakantie in Nederland

Op veel van de Summio vakantieparken kun je terecht voor de perfecte visvakantie in Nederland. Of je met vrienden, je gezin of je hele familie op visvakantie gaat; bij Summio Parcs vind je altijd een vakantiewoning die past bij jouw gezelschap. Ga jij voor een woning direct aan het water met een eigen vissteiger of huur je liever een bootje, zodat je vanaf het water kunt vissen op snoek, karpers, baars en witvis? Summio biedt voor elke visser het perfecte verblijf. Beleef the best quality time op één van de Summio vakantieparken met visfaciliteiten tijdens jouw visvakantie in Nederland.