• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Boek nu the best quality time

Boek nu the best quality time

Ontdek de eet- en drinkgelegenheden op Summio Parc Aquadelta


  • Brasserie met buitenterras
  • Grand Café en snackbar
  • Supermarkt met verse broodjes

Geniet van het eten en drinken op Summio Parc Aquadelta. In de Brasserie kun je smullen van heerlijke gerechten, het Grand Café is perfect voor een ontspannen kopje koffie en in de snackbar bestel je de lekkerste snacks. Voor je dagelijkse boodschappen en vers afgebakken broodjes kun je bij de supermarkt op het vakantiepark terecht. Eet smakelijk!

Bekijk alle faciliteiten

Proef een smakelijke lunch of diner bij de Brasserie

Bij de gezellige Brasserie kun je terecht voor een smakelijke lunch of een uitgebreid diner. Op het menu vind je diverse gerechten met vlees, vis en vegetarische opties. Een veganistische maaltijd is ook mogelijk! Daarnaast wordt de vis duurzaam gevangen; zo kun je lekker én zorgeloos genieten van een vispannetje of fish & chips. Voor de jongste gasten hebben wij een kindermenu en natuurlijk een lekker kinderijsje toe. Genieten met het hele gezin!

Bekijk het menu
Haal je boodschappen en souvenirs bij de supermarkt

Haal je boodschappen en souvenirs bij de supermarkt

Hagelslag, een lekker plakje kaas, verse broodjes en jus d’orange? Een goed ontbijt mag natuurlijk niet ontbreken aan een geslaagde vakantie! Op het park is er een supermarkt, waar je niet alleen iedere dag verse broodjes haalt, maar alles vindt dat je nodig hebt tijdens jouw verblijf. De supermarkt beschikt over een uitgebreid assortiment, zodat je niet het park af hoeft om boodschappen te doen. Hoe comfortabel is dat? Wil je een leuk souvenirtje of aandenken meenemen? Ontdek dan de giftshop in de supermarkt voor een leuke vakantieherinnering!

Kom snacken bij de Snackhoek

Kom snacken bij de Snackhoek

Heb je tijdens of na het zwemmen op Summio Parc Aquadelta zin in een koude snack of een verfrissend drankje? Ontdek de Snackhoek bij het zwembad, waar je terecht kunt voor een smakelijke traktatie. Van chips en diverse ijsjes tot frisdrank; neem even een pauze en duik erna weer lekker in het zwembad of geniet na van een geslaagde dag vol waterpret.

Centrum Plaza met Grand Café en lounge terras

Of je nu komt voor een verfrissend drankje na een dag vol avontuur of gewoon wilt ontspannen in een rustige omgeving, het Grand Café biedt een warme en gastvrije sfeer waar je je meteen thuis zult voelen. Onze uitgebreide drankenkaart biedt voor elk wat wils, van ambachtelijke koffie en speciaal biertjes tot heerlijke cocktails. Daarnaast serveren we je graag een smakelijke lunch, diner, bittergarnituur of een lekker stukje taart. Kom jij gezellig een hapje en een drankje doen?

Centrum Plaza met Grand Café en lounge terras
Kom langs voor een snack bij de snackbar

Kom langs voor een snack bij de snackbar

Zin om te smullen? Kom dan langs bij de snackbar op Summio Parc Aquadelta! Hier vind je een uitgebreid menu met de lekkerste snacks; van belegde broodjes, tosti’s en salades tot hamburgers, kibbeling, een lekker frietje of bekende snacks zoals de kroket, kaassoufflé en nog veel meer. Ook kun je hier diverse heerlijke pizza’s bestellen. Eet de snacks lekker op in de snackbar of neem de snacks mee om in het comfort van je eigen vakantiewoning te eten; het kan allemaal!