• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Geniet van een weekendje weg

Geniet van een weekendje weg

Weekendje weg in Nederland


  • Kom volledig tot rust
  • De leukste activiteiten
  • Passend verblijf
  • Ultieme vakantiebeleving

Een weekendje weg met je partner, familie of vrienden? Summio Parcs heeft voor ieder gezelschap een passende accommodatie. Kies een vakantiewoning midden in de natuur, langs de kust of dichtbij bruisende steden en geniet van jullie verblijf. Een weekend vol activiteiten of een paar dagen even helemaal niets? Wat jouw planning ook is, bij ons geniet je van the best quality time!

Bekijk onze parken
Het plezier van een weekendje weg

Het plezier van een weekendje weg

Tijdens een weekendje weg kun je een paar dagen tot rust komen en nieuwe ervaringen opdoen. Ontdek en verken bijvoorbeeld nieuwe plekken of onderneem activiteiten die je normaal niet zo snel zou doen. Ga jij je angsten overwinnen tijdens een uitstapje naar het klimbos? In de omgeving van diverse Summio vakantieparken kun je een klimbos vinden. Maak de mooiste herinneringen tijdens een weekendje weg bij Summio Parcs!

Een weekendje weg in een Summio vakantiewoning

Bij Summio Parcs kun je kiezen uit verschillende accommodaties voor jouw weekendje weg. Verblijf midden in de natuur, direct aan de Nederlandse kust of nabij levendige steden. Ontdek per Summio vakantiepark de mogelijkheden en vind de perfecte accommodatie voor jouw gezelschap. Van knusse appartementen voor 2 personen tot aan ruime groepsaccommodaties voor 20 personen. Er is voor elk wat wils!

Bekijk onze parken

Optimaal ontspannen tijdens je weekendje weg

Jouw weekendje weg omtoveren in een wellness weekend? Boek dan een vakantiehuisje met extra wellness voorzieningen, zoals een sauna, zonnebank of bubbelbad. Op verschillende parken bieden we deze accommodaties aan voor 2 tot en met 20 personen. Relax en geniet van the best quality time!

Optimaal ontspannen tijdens je weekendje weg

Een weekendje weg vol activiteiten bij Summio Parcs

Tijdens jouw weekendje weg bij één van onze Summio vakantieparken zijn er tal van leuke activiteiten die je op het park kunt doen. Ieder park biedt verschillende faciliteiten voor zowel jong als oud. Sommige parken hebben bijvoorbeeld zelfs een eigen golfbaan of mogelijkheden voor watersportrecreatie. Ook kinderen zullen zich niet vervelen. Op Summio Parc Heihaas, Summio Parc Port Greve en Summio Parc Aquadelta is het hele jaar door de Senno Kids Club geopend.

Vakantiepret met kinderen
Ontdek de omgeving tijdens jouw weekendje weg

Ontdek de omgeving tijdens jouw weekendje weg

Welk Summio vakantiepark je ook kiest voor jouw weekendje weg, in de omgeving valt er altijd iets leuks te beleven. Geniet aan de kust van de zee en het strand of verken adembenemende natuurgebieden. Ben je op zoek naar gezelligheid? Breng dan een bezoek aan bruisende steden of plan uitstapjes naar de leukste attractieparken en bezienswaardigheden in de omgeving. Wil je weten welke activiteiten er te doen zijn in de omgeving van jouw favoriete Summio park? Bekijk dan de tips in de omgeving pagina van het park.

Boek nu je weekendje weg bij Summio Parcs

Boek nu je weekendje weg bij Summio Parcs

Kies uit verschillende accommodaties en geniet van een heerlijk weekendje weg naar één van onze Summio vakantieparken. Maak de mooiste herinneringen op het park en bezoek de leukste bezienswaardigheden in de omgeving. Of je nu komt met je partner, familie of vrienden, samen beleef je the best quality time!