• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Boek nu the best quality time

Boek nu the best quality time

Faciliteiten op Summio Buitenplaats de Marke van Ruinen


  • Fietsverhuur met ruim aanbod
  • Culinaire tapas bezorgd in je vakantiewoning
  • Pizzaservice

Summio Buitenplaats de Marke van Ruinen beschikt over diverse faciliteiten die je vakantie nog leuker, lekkerder én makkelijker maken! Huur een fiets en verken de omgeving of huur een mountainbike en maak er een sportief uitstapje van. Heb je trek na een gezellige vakantiedag? Bestel dan verse Italiaanse pizza’s of laat een culinair tapasmenu bezorgen met de dinerservice. Op dit Drentse vakantiepark geniet je samen van the best quality time!

Boek hier je vakantie

Huur een fiets en verken het mooie Drenthe

Wil je de natuurrijke omgeving van Ruinen verkennen? Op Summio Buitenplaats de Marke van Ruinen kun je via onze partner (elektrische) fietsen en kinderfietsen huren. Ben je met kleine kinderen of een hond? Ook het huren van een kinderzitje of hondenfietskar is mogelijk. De fietsen worden gratis naar je vakantiewoning gebracht en ook weer opgehaald. Dicht bij het vakantiepark zijn de mooiste fietsroutes te vinden in de Drentse natuur!

Reserveer een fiets

Geniet van culinaire tapas met de dinerservice

Bestel het culinaire tapasmenu en geniet in je eigen vakantiewoning van de lekkerste gerechten gemaakt met streekproducten en producten van een biologische boerderij. Het menu bestaat uit 5 koude gerechten, 5 warme gerechten en een dessert. Ben je vegetarisch, veganistisch of wil je er een kindermenu bij bestellen? Geef het door. Alle gerechten worden bezorgd met passend servies, de tafel wordt mooi gedekt en je kunt kiezen uit bijpassende wijnen, bieren en alcoholvrije dranken, een echte beleving! Je kunt het tapasmenu bestellen op zondag, maandag en dinsdag. Bestel voor 16.00 uur, dan kun je er dezelfde avond nog van genieten.

Bestel het tapasmenu

Huur een mountainbike voor een sportief uitstapje

Huur een mountainbike op Summio Buitenplaats de Marke van Ruinen en ontdek de natuur van Drenthe op een sportieve manier! Er zijn diverse mountainbikeroutes dicht bij het vakantiepark voor ieder niveau. Op zoek naar een echte uitdaging? Dan is het fietsparcours op de VAM-berg met een gemiddeld stijgingspercentage van 10% echt iets voor jou!

Huur een mountainbike
Huur een mountainbike voor een sportief uitstapje

Bestel verse Italiaanse pizza’s

Geniet van verse pizza’s die op traditionele Italiaanse wijze worden bereid. Je kunt kiezen uit 40 soorten pizza’s, inclusief de lekkerste vegetarische opties! Van dinsdag tot en met zondag kun je vanaf 16.30 uur bestellen en worden de pizza’s (met uitzondering van woensdag) bezorgd bij je vakantiewoning.

Bestel verse pizza’s

Alles op een rijtje

Algemeen
Gratis wifi
Centrale laadpaal voor elektrische auto’s

Eten & drinken
Tapasmenu
Pizza’s

Sport & spel
Sport- en speelveld
Wandelpaden (direct bij het park)
Fietspaden (direct bij het park)

Verhuur
Fietsverhuur met (elektrische) fietsen, kinderfietsen, kinderzitjes, hondenfietskarren en mountainbikes