• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Boek nu the best quality time

Boek nu the best quality time

Faciliteiten op Summio Buitenplaats de Marke van Ruinen


  • Verhuur van (elektrische) fietsen
  • Broodjesservice
  • Gourmetpakketten
  • Minimarkt voor alledaagse boodschappen

Summio Buitenplaats de Marke van Ruinen beschikt over een aantal faciliteiten voor the best quality time! Begin je vakantiedag goed met verse broodjes, huur een fiets bij de fietsverhuur om de mooie omgeving van Ruinen te verkennen of ga gourmetten in je vakantiewoning. Wil je de krant halen of een lekker ijsje bestellen? Dat kan ook bij de minimarkt op het park!

Boek hier je vakantie
Geniet dagelijks van verse broodjes

Geniet dagelijks van verse broodjes

Bij de receptie kun je dagelijks verse broodjes bestellen! Het assortiment bestaat uit diverse broodjes, zoals croissants, bolletjes, stokbroden en kaiserbroodjes. Als je voor sluitingstijd van de receptie bestelt, ligt de bestelling de volgende ochtend vanaf 9.00 uur voor je klaar. Genieten maar!

Huur een fiets bij de fietsverhuur

Huur een fiets bij de fietsverhuur

Wil je er een dagje lekker op uit trekken met de fiets om de mooie omgeving van Ruinen te verkennen? Huur dan een fiets bij de receptie op het vakantiepark! Van comfortabele stadsfietsen tot elektrische fietsen en kinderfietsen; er is voor elk wat wils.

Lekker makkelijk gourmetten

Lekker gourmetten in je eigen vakantiewoning

Wil je samen met je partner, vrienden of familie uitgebreid tafelen tijdens je vakantie? Bestel dan een smakelijk gourmetpakket! In het gourmetpakket vind je alles wat je nodig hebt voor een heerlijke avond. De pakketten bestaan uit een elektrische grillplaat, vlees of vegetarische producten, gesneden groente, salade, stokbrood met kruidenboter en 3 sausjes. Eet smakelijk!

Haal je boodschappen bij de minishop

Haal je vergeten boodschappen bij de minimarkt

Bij de receptie is er een minimarkt waar je een aantal vergeten boodschappen kunt halen. Je kunt hier terecht voor alledaagse boodschappen zoals broodbeleg, diverse souvenirs, ijsjes en de dagelijkse krant.

Alles op een rijtje

Algemeen
Receptie
Gratis wifi
Laadpaal voor je elektrische auto

Eten & drinken
Minimarkt
Broodjesservice
Gourmetpakketten

Sport & spel
Wandelpaden (direct bij het park)
Fietspaden (direct bij het park)

Verhuur
Fietsverhuur met (elektrische) fietsen, kinderfietsen en kinderzitjes