• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Boek nu the best quality time

Boek nu the best quality time

Praktische info over Summio Buitenplaats de Marke van Ruinen


Summio Buitenplaats de Marke van Ruinen

Adres en route Summio Buitenplaats de Marke van Ruinen

Gijsselterweg 30
7963 PE Ruinen
Plan je reis via Google Maps

Je kunt je auto gratis parkeren bij je accommodatie of op de centrale parkeerplaatsen dicht bij de receptie. Op de centrale parkeerplaats is een laadpaal aanwezig voor je elektrische auto.

Kom je met het openbaar vervoer? Plan je reis dan via een reisplanner en stap uit bij treinstation Hoogveen. Vanaf het treinstation kun je een OV-taxi of OV-fiets nemen. Vanaf het station is het 6,7 kilometer naar Summio Buitenplaats de Marke van Ruinen.

Openingstijden receptie

Openingstijden receptie

Bekijk hieronder de standaard openingstijden op Summio Buitenplaats de Marke van Ruinen.

Maandag en vrijdag: 9.00 – 18.00 uur

Je kunt inchecken vanaf 16.00 uur.

Goed om te weten

Huisdieren: Huisdieren zijn van harte welkom op Summio Buitenplaats de Marke van Ruinen. Op de accommodatiepagina staat aangegeven of huisdieren zijn toegestaan in de accommodatie. Per vakantiewoning zijn maximaal twee huisdieren toegestaan (verplicht bij reservering op te geven). De toeslag per huisdier is € 9 per nacht.

Betalingsmogelijkheden: Je dient de helft van de reissom direct te voldoen en de resterende helft 28 dagen voor aankomst. Tijdens het boekingsproces word je doorgeleid naar onze betaalprovider waar je online de betaling kunt voldoen.

Borg: Het is mogelijk dat de receptie je bij aankomst op basis van de groepssamenstelling vraagt een waarborg te betalen voor je verblijf. De waarborg bedraagt tussen de € 50 en € 500 per verblijf.

Voorkeursboeking: Een aantal bungalows beschikt over extra voorzieningen. Wil je een bungalow met extra voorzieningen? Neem dan telefonisch contact op met ons Customer Contact Center. Voor het plaatsen van een voorkeursboeking geldt mogelijk een toeslag. Wil je een huisnummer als voorkeur opgeven? Dan kun je (tegen betaling) tijdens het boekingsproces het gewenste huisnummer selecteren.

Servicekosten: De servicekosten zijn de kosten voor de verplichte eindschoonmaak en opgemaakte bedden bij aankomst. Zo kun je je vakantie direct beginnen!

Algemene voorwaarden: Je kunt onze Algemene Voorwaarden bekijken op deze pagina.

Veelgestelde vragen over Summio Buitenplaats de Marke van Ruinen

Vanaf hoe laat kunnen we inchecken?

Inchecken is mogelijk vanaf 16.00 uur. Mocht je na 18.00 uur op het park willen aankomen, dan verzoeken we je vriendelijk om vooraf contact op te nemen met de receptie.

Zijn opgemaakte bedden inclusief?

Zeker! De prijzen zijn inclusief opgemaakte bedden voor aankomst. Zo kun je direct van je vakantie genieten. Een handdoekenpakket kun je tegen betaling bijboeken bij je reservering.

Tot hoe laat kunnen we uitchecken?

Uitchecken kan tot uiterlijk 10.00 uur.

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Ja, op het vakantiepark zijn in een aantal accomodaties huisdieren toegestaan (verplicht bij reservering op te geven). Per accommodatie zijn maximaal 2 huisdieren welkom. De toeslag per huisdier is € 9 per nacht.

Zijn er laadpalen aanwezig voor mijn elektrische auto?

Ja, de parkeerplaats van het vakantiepark beschikt over een laadpaal met twee oplaadpunten waar je je elektrische auto kunt opladen.

Staat je vraag hier niet bij?

Neem contact met ons op.

Faciliteiten in de omgeving van Summio Buitenplaats de Marke van Ruinen

In de omgeving van Summio Buitenplaats de Marke van Ruinen

Centrum: 4,2 km
Winkels: 4,2 km
Restaurants: 4,2 km
Supermarkt: 4,4 km
Natuurpark/bossen: direct bij het park
Bushalte: 2,8 km
Artsenpost: 4,2 km
Golfbaan: 19 km
Tennisbaan: 5,1 km
Zwembad: 5,7 km