• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Boek nu the best quality time

Boek nu the best quality time

Fun & Entertainment voor jong en oud!


  • Beleef samen the best quality time
  • De leukste sport- & spelactiviteiten
  • Animatie voor alle leeftijden

Ons enthousiaste Fun & Entertainment team organiseert het hele jaar door de leukste binnen- en buitenactiviteiten voor alle leeftijden op Summio Parc Heihaas. Zo kun je met het hele gezin genieten van een geweldige vakantie en memorabele momenten creëren op Summio Parc Heihaas!

Boek nu je vakantie
Senno Kids Club – 2 t/m 9 jaar

Vermaak voor de jongste gasten in de Senno Kids Club

Ontmoet Senno, ons vriendelijke huisdier op Summio Parc Heihaas! Senno is een échte Berner Sennen hond die dol is om op avontuur te gaan en graag nieuwe vakantievriendjes maakt. Ons Fun & Entertainment team staat samen met Senno klaar om in de Senno Kids Club leuke activiteiten te organiseren zoals knutselen, koekjes bakken, spelletjes spelen of lekker samen dansen. In het Atelier worden de leukste binnenactiviteiten georganiseerd en Senno’s jungleshow is zeker de moeite waard om te komen bekijken! Help jij de gestolen amulet van AP NA RA terug te vinden?

De Senno Kids Club is geschikt voor kinderen van 2 tot 9 jaar.

Kom je meehelpen bij de dierenweide?

Wist je dat we ook een dierenweide met geitjes en konijnen hebben op Summio Parc Heihaas? Kom het Fun & Entertainment team helpen met voeren, knuffelen en de dieren verzorgen!

Dierenweide Summio Parc Heihaas
Summio Fun & Active – 9 t/m 14 jaar

Ontdek het stoere Summio Fun & Active programma voor tieners

Het Summio Fun & Active programma op Summio Parc Heihaas biedt tieners een onvergetelijke vakantie vol gezelligheid en avontuur! Met een breed aanbod aan uitdagende activiteiten, van boogschieten, spelletjes zoals Levend Stratego, sporttoernooien tot creatieve workshops, is er voor elk wat wils. Het Fun & Entertainment team staat klaar om de tofste activiteiten te organiseren, zodat de tieners een geweldige tijd ervaren en na afloop lekker samen kunnen chillen op het vakantiepark.

Summio Fun & Entertainment – voor volwassenen

Geniet van de leukste activiteiten voor volwassenen

Ook voor volwassenen is er het hele jaar door genoeg te beleven op Summio Parc Heihaas! Zo organiseren we regelmatig de leukste binnen- en buitenactiviteiten op het park. Wat dacht je van een Delfts Blauw tegeltje schilderen, een appeltaart bakken, bloemschikken of een filmavond voor alle leeftijden in de Brasserie? Daarnaast organiseren we regelmatig andere leuke activiteiten zoals een spelletjesavond. Of je nu toe bent aan ontspanning of lekker creatief bezig wilt zijn, the best quality time beleef je op Summio Parc Heihaas!

Beleef het hele jaar door vakantieplezier

Het hele jaar door, 7 dagen per week, worden de leukste activiteiten voor alle leeftijden georganiseerd op Summio Parc Heihaas. Zo kun je altijd een dag vol vakantieplezier beleven!

Fun & Entertainment programma sportveld

Geniet van diverse sport- en spelmogelijkheden

Summio Parc Heihaas beschikt over diverse sport- en spelvoorzieningen. Zo is er een leuke speeltuin voor kleine kinderen bij de Brasserie, zodat jij lekker kunt neerstrijken op het terras terwijl je een oogje in het zeil houdt. Verder is er een boogschietbaan, voetbal- en basketbalveld en tafeltennistafel voor de wat oudere kinderen. Ook kun je een gezellig potje midgetgolfen op ons park met het hele gezin. Is het even wat minder mooi weer? Kom dan lekker bowlen bij de bowlingbaan en geniet ondertussen van een hapje of drankje. Vakantieplezier gegarandeerd!

Ontdek alle faciliteiten