• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Boek nu the best quality time

Boek nu the best quality time

Ontdek de leukste animatie op Summio Parc Aquadelta


  • Binnen- en buitenactiviteiten voor jong en oud
  • Senno Kids Club
  • Elke dag de leukste animatie

Op Summio Parc Aquadelta is er het hele jaar door genoeg te beleven! Ons enthousiaste Fun & Entertainment team organiseert het hele jaar door de leukste activiteiten voor jong en oud. Zo beleef je samen memorabele momenten op Summio Parc Aquadelta.

Boek nu je vakantie
Plezier en entertainment voor de jongste gasten

Plezier en entertainment voor de jongste gasten

Tijdens de Fun & Entertainment activiteiten in de Senno Kids Club kunnen de jongste gasten volop genieten van vele leuke activiteiten met ons vriendelijke huisdier Senno! Van swingen op Senno’s favoriete liedjes tijdens de mini-disco tot een dierenquiz op het park, er is altijd iets leuks te beleven. Senno’s jungleshow mag je zeker niet missen tijdens je verblijf op Summio Parc Aquadelta! Senno en ranger Bo kunnen jouw hulp goed gebruiken. Help jij de amulet van AP NA RA terug te vinden?

Avontuur en sportieve uitdagingen voor tieners

Tieners kunnen hun energie kwijt en nieuwe vrienden maken tijdens het Summio Fun & Active programma op Summio Parc Aquadelta! Van sporttoernooien en survival work-outs tot spellen zoals Levend Stratego en lasergamen, er is altijd een uitdaging te vinden. Voor wie liever creatief bezig is, zijn er ook opties zoals donuts versieren of je eigen smoothie maken. Een te gekke vakantie-ervaring voor tieners!

Avontuur en sportieve uitdagingen voor tieners
Fun & Entertainment voor volwassenen

Fun & Entertainment voor volwassenen

Op Summio Parc Aquadelta bieden we een bruisend Fun & Entertainment programma aan voor alle leeftijden. Of je nu van avontuur houdt met boogschieten en lasergamen, graag creatief bezig bent met het maken van je eigen vlieger, of juist ontspant met een potje midgetgolf; er is voor elk gezinslid iets te beleven. En natuurlijk mag meedoen aan de wake-up dance bij het Centrum Plaza niet ontbreken om de dag vol energie te beginnen! Doe jij gezellig mee?

Ontdek alle sport- en spelmogelijkheden

Ook vind je meer dan genoeg sport- en spelmogelijkheden op het park die je zelf kunt ondernemen. Zo kun je bijvoorbeeld potje bowlen of tafeltennis spelen met het hele gezin. Wil je jezelf sportief uitdagen? Kom dan squashen bij de squashbaan of daag jezelf uit op onze tennisbanen. Voor liefhebbers van vissen hebben we ook een visvijver op het park, waar je in alle rust kunt genieten van jouw favoriete hobby. Kortom, op het vakantiepark is er genoeg leuks te beleven voor iedereen!

Bekijk alle faciliteiten