• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Beleef the best quality time tijdens de schoolvakanties

Beleef the best quality time tijdens de schoolvakanties

Op vakantie bij Summio Parcs tijdens de schoolvakanties


  • Comfortabele vakantiewoningen
  • Verblijf in de natuur of aan de kust
  • Het ultieme vakantiegevoel

Wil je op vakantie tijdens de schoolvakantie? Ontdek de Summio vakantieparken in Nederland en beleef the best quality time samen met je partner, gezin of vrienden. Geniet van een comfortabel verblijf, maak de leukste uitstapjes voor jong en oud en ervaar het ultieme vakantiegevoel. Of je nu kiest voor een avontuurlijke watersportvakantie samen met de kinderen, lekker wilt wandelen en fietsen door de natuur of wilt uitwaaien aan de kust; bij Summio Parcs is er voor elk wat wils!

Ontdek de vakantieparken

Optimaal genieten tijdens je schoolvakantie in het voorjaar

Begin het jaar goed en beleef een heerlijk verblijf tijdens de voorjaarsvakantie! Het is de eerste schoolvakantie van het jaar: een mooi moment om onvergetelijke herinneringen te maken. Bovendien zijn de temperaturen niet te hoog en laat de zon zich steeds vaker zien. Kortom, de ideale gelegenheid om er lekker op uit te trekken door de natuur, langs de kust of naar sfeervolle steden.

Boek hier je voorjaarsvakantie

Samen op avontuur tijdens de meivakantie

Kun je niet wachten tot de zomer en wil je er al eerder tussenuit? Boek dan een comfortabel verblijf in de meivakantie. Tijdens deze schoolvakantie is de natuur in volle bloei met kleurrijke bloemenvelden en uitgestrekte groene landschappen. Een perfect moment om op ontdekkingsreis te gaan in eigen land. De meeste Summio vakantieparken bevinden zich in of dicht bij mooie natuurgebieden en sfeervolle steden. Ook kun je natuurlijk tijdens de schoolvakantie lekker uitwaaien aan de kust!

Boek hier je meivakantie
Weekendje weg tijdens Pasen, Hemelvaart of Pinksteren?

Weekendje weg tijdens Pasen, Hemelvaart of Pinksteren?

Als je wilt genieten van een lang weekend weg, ben je bij ons ook aan het juiste adres! Plan een heerlijk weekend weg tijdens Pasen of Pinksteren. Of neem 1 dag vrij om maar liefst 4 dagen er tussenuit te gaan tijdens Hemelvaart. Deze weekenden vormen de ideale gelegenheid om een lang weekend te ontspannen, zonder dat het je extra vrije dagen hoeft te kosten.

Beleef een onvergetelijke zomervakantie bij Summio Parcs

Ben je op zoek naar de perfecte bestemming voor de zomervakantie? Beleef the best quality time tijdens de schoolvakantie in de zomer bij Summio Parcs. Verblijf op een vakantiepark aan de kust, midden in de natuur of aan het water en geniet van het ultieme vakantiegevoel. De Summio vakantieparken bieden je alle ingrediënten om te ontspannen en onvergetelijke momenten samen met je gezin te creëren. Mogen wij jullie in de zomer verwelkomen voor een heerlijke vakantie?

Boek hier je zomervakantie

Er lekker tussenuit tijdens de schoolvakantie in de herfst

Geniet van een geweldig verblijf tijdens de herfstvakantie bij Summio Parcs. Tijdens deze schoolvakantie is er niets fijner dan samen zijn in een warme, gezellige omgeving. Boek een accommodatie met privé wellness om even te ontsnappen aan de koude temperaturen of verblijf midden in de natuur, zodat je de prachtige herfstkleuren kunt bewonderen. Lekker uitwaaien op een vakantiepark dicht bij het strand kan natuurlijk ook!

Boek hier je herfstvakantie

Geniet van een magische kerstvakantie bij Summio Parcs

Ontdek de winterse gezelligheid tijdens een verblijf in de kerstvakantie. Geniet in je comfortabele vakantiewoning van onvergetelijke spelletjesavonden of bezoek bruisende steden voor een gemoedelijke kerstsfeer. Ervaar de magie van de winter en maak deze schoolvakantie extra bijzonder met een verblijf bij Summio Parcs!

Boek hier je kerstvakantie
Boek nu je verblijf tijdens een schoolvakantie

Boek nu je verblijf tijdens een schoolvakantie

Wil je een heerlijke vakantie beleven tijdens de schoolvakantie? Boek dan nu je verblijf bij Summio Parcs en geniet van the best quality time! Ontspan in een comfortabele accommodatie en ervaar het ultieme vakantiegevoel. Wij verwelkomen jullie graag voor een onvergetelijke vakantie tijdens de schoolvakantie.